Aktywne Wpisy

Cztero0404 +96
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

Jailer +1197
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Wytłumaczcie mi jak to jest że każdy Patus jeździ nowa BMW a ich karyny mają salon urody
ludzie co nic nie skończyli
Nie mają swojej działalności
Nie mają zqwodu
Nie wyjeżdżają za granicę
Nic
Każdy z nich ma nowe auto rejestrację typu C2 GRUBY
Dodam że nigdy ich nie widziałem w pracy
Nikt z nich nie siedział w pierdlu
A każdy z nich zna siebie nawzajem i każdy się buja z kazdym
Często obstawiają lokalne kluby ew mecze
Oco tu chodzi? Handlują koksem? No ale z 2 strony nie widzę żeby ktoś od nich biegał z tematem czy cos
Co chwilę wakacje maja
g---o kluby walki
kaDy jest na towarze testeoreon itp
Ciągle widuje ich w ekipie więc jak się rzuca to nawet że sprzętem dostaniesz po łbie
Walą z bara żeby zaczepić ew patrzą się jak z-----i
Ciągle napuszenia bujają się
Łapy jakby arbuzy mieli pod pachą
Łeb skulony.
Ja j---e oco tu chodzi
#mikrokoksy
#patologiazmiasta #pytanie #przegryw
źródło: YmM1ZDRhdgwsUyx3fRN7GW8LeC07SnVPOBNgZn1Zalh9SWN0Ykc_BCFUKCEiB3cKP0QqJSUYdx0hHjs0O0cvXGJVMzciBDgUYlQ3JjcMdlh6ATt9YQphQHxUPyV_XG0JKRxjdjcJdFgvCTgnZwxtDCwGY2Yv
PobierzPolicjant powiedział I
CO DAL PAN SIE TAK STLUC I PRZYSZL DO NAS NA SKARGE?
co to k---a jest?
Mają pralnie siana bo karyna ma solarium? Jak to k---a działa? Mają swoje kluby siłownię ale z 2 strony co chwilę interes pada ew tam wgl ludzi nie ma
Nie wyjeżdżają nigdzie
Siedzą w mieście
Wątpię że d---i bo nigdy nie było nalotu ponadto nie pasuje mi to do
Na przykład w mojej skromnej miejscowości lokalny klub piłki nożnej oprócz obrotu narkotykami, trudnił się też handlem ludźmi.
Plotki o narkotykach krążyły po mieście bo skąd nowe BMW M2 u tak młodego patusa, ale ludzkiego towaru po tym jak sprawa wyszła na jaw nie