Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hichips: Stanie po bramkach w nocy, udziały w małych ZGP, drobne kradzieże, sezonowe wyjazdy za granice i ewentualnie drobny handel ziołem. Sam mam u siebie typów na siłce, co goście cali wydziabani, pracy by nigdy nigdzie nie dostaliby nawet jakby chcieli, bo są po podstawówce, a w łapie najnowszy Iphone, pod siłownią Lexus i taki gostek se zaczyna dzień o 9 rano, przyjdzie o 12 poćwiczy do 15 podrze łacha
  • Odpowiedz
@Hichips: Ej przecież te baby zarabiają na te BMW, biznesy. Leasing i heja. Przecież w tych salonach to kobiety zostawiają chore siano i często ma najtańszą usługę liczoną a reszta w szarej strefie. Ja mieszkam na ulicy która ma 120m i są na niej 3 salony kosmetyczne i fryzjer.
  • Odpowiedz
@Hichips: też bym obstawiał przemyt + później może jakas dilerka hurtowa. Najprostsze choć ryzykowne. To że tego nie widzisz to nic nie znaczy. A policja nie chce sobie robić problemów bo pewnie małe miasto?
  • Odpowiedz
@Hichips: są jak Żydzi - zamiast próbować w pojedynkę to tworzą społeczność i razem prowadzą biznesy, robią fraudy czy zarabiają w inny sposób. O legalności nie trzeba mówić, łatwa kasa bez ryzyka, każdy ogarnięty prawnik tak to poskłada że nikt się nie doczepi. Tak się to kręci, a ty siedź w piwnicy i grinduj jako sigma male ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz