Wpis z mikrobloga

tldr
Wytłumaczcie mi jak to jest że każdy Patus jeździ nowa BMW a ich karyny mają salon urody

ludzie co nic nie skończyli
Nie mają swojej działalności
Nie mają zqwodu
Nie wyjeżdżają za granicę
Nic

Każdy z nich ma nowe auto rejestrację typu C2 GRUBY

Dodam że nigdy ich nie widziałem w pracy
Nikt z nich nie siedział w pierdlu
A każdy z nich zna siebie nawzajem i każdy się buja z kazdym

Często obstawiają lokalne kluby ew mecze
Oco tu chodzi? Handlują koksem? No ale z 2 strony nie widzę żeby ktoś od nich biegał z tematem czy cos

Co chwilę wakacje maja
g---o kluby walki
kaDy jest na towarze testeoreon itp

Ciągle widuje ich w ekipie więc jak się rzuca to nawet że sprzętem dostaniesz po łbie
Walą z bara żeby zaczepić ew patrzą się jak z-----i
Ciągle napuszenia bujają się
Łapy jakby arbuzy mieli pod pachą
Łeb skulony.

Ja j---e oco tu chodzi

#mikrokoksy
#patologiazmiasta #pytanie #przegryw
Hichips - tldr 
Wytłumaczcie mi jak to jest że każdy Patus jeździ nowa BMW a ich kary...

źródło: YmM1ZDRhdgwsUyx3fRN7GW8LeC07SnVPOBNgZn1Zalh9SWN0Ykc_BCFUKCEiB3cKP0QqJSUYdx0hHjs0O0cvXGJVMzciBDgUYlQ3JjcMdlh6ATt9YQphQHxUPyV_XG0JKRxjdjcJdFgvCTgnZwxtDCwGY2Yv

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
znajomy opowiadał że jego brat został zaczepiony przez nich to policja nic

Policjant powiedział I
CO DAL PAN SIE TAK STLUC I PRZYSZL DO NAS NA SKARGE?

co to k---a jest?
Mają pralnie siana bo karyna ma solarium? Jak to k---a działa? Mają swoje kluby siłownię ale z 2 strony co chwilę interes pada ew tam wgl ludzi nie ma
  • Odpowiedz
@Hichips: 100% handel narkotykami/sterydami i szwindle wszelakie. Wyłudzanie odszkodowań, kradzieże w tym aut, oszustwa. Raz na budowie robiłem u takiego też podejrzany płacił mi 15zł, cały dzień worki musiałem nosić i darł ryja że nierób jestem, za co mi płaci. Non stop ktoś dzwonił bo zaliczek nabrał, albo jakieś opony w robocie klientom sprzedawał czy części aut. Po robocie odbierał dzieci od chyba 3 bab... U każdej piwnica zawalona fantami.
  • Odpowiedz
@Hichips: Stanie po bramkach w nocy, udziały w małych ZGP, drobne kradzieże, sezonowe wyjazdy za granice i ewentualnie drobny handel ziołem. Sam mam u siebie typów na siłce, co goście cali wydziabani, pracy by nigdy nigdzie nie dostaliby nawet jakby chcieli, bo są po podstawówce, a w łapie najnowszy Iphone, pod siłownią Lexus i taki gostek se zaczyna dzień o 9 rano, przyjdzie o 12 poćwiczy do 15 podrze łacha
  • Odpowiedz
@Hichips: Ej przecież te baby zarabiają na te BMW, biznesy. Leasing i heja. Przecież w tych salonach to kobiety zostawiają chore siano i często ma najtańszą usługę liczoną a reszta w szarej strefie. Ja mieszkam na ulicy która ma 120m i są na niej 3 salony kosmetyczne i fryzjer.
  • Odpowiedz
@Hichips: też bym obstawiał przemyt + później może jakas dilerka hurtowa. Najprostsze choć ryzykowne. To że tego nie widzisz to nic nie znaczy. A policja nie chce sobie robić problemów bo pewnie małe miasto?
  • Odpowiedz
@Hichips: jak są powiązani z klubami piłkarskimi, to to co napisałeś o narkotykach to tylko wierzchołek góry lodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na przykład w mojej skromnej miejscowości lokalny klub piłki nożnej oprócz obrotu narkotykami, trudnił się też handlem ludźmi.
Plotki o narkotykach krążyły po mieście bo skąd nowe BMW M2 u tak młodego patusa, ale ludzkiego towaru po tym jak sprawa wyszła na jaw nie
  • Odpowiedz
@Hichips: są jak Żydzi - zamiast próbować w pojedynkę to tworzą społeczność i razem prowadzą biznesy, robią fraudy czy zarabiają w inny sposób. O legalności nie trzeba mówić, łatwa kasa bez ryzyka, każdy ogarnięty prawnik tak to poskłada że nikt się nie doczepi. Tak się to kręci, a ty siedź w piwnicy i grinduj jako sigma male ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz