Wpis z mikrobloga

@browarosss12: Olgierdano dziś na live wspomniał, że Stonoga naciska go na to, żeby natychmiast złożył dokumenty do prokuratury. Olo powiedział, że zrobi to pod koniec tygodnia.Wszyscy jesteśmy za Olo, ale czemu zwleka? Jest około 200 stron, zawsze można uzupełnić materiał. W każdej chwili. Czyżby Stonoga stracił do niego cierpliwość?
  • Odpowiedz
@browarosss12: Dlatego poruszyłem temat w dzisiejszym raporcie. Dla mnie to dziwne. Już miałem wczoraj nawet komentarz, że czeka na przelew 30k od Mlecznego i nie ma tematu. Nie powinien tak robić, tylko składać i nie pozwolić sobie na głupie komentarze.
snierzyn - @browarosss12: Dlatego poruszyłem temat w dzisiejszym raporcie. Dla mnie t...
  • Odpowiedz
  • 3
@snierzyn: Akurat wątpię, żeby on czekał na łapówę, ale nie dziwię się, że są takie komentarze. Mi wpadło do głowy, że chce przeciągać sprawę i puszczać lajty żeby wypadały donejty. Ale realnie może myśli, że jak "przytrzyma" dowody to Sławek zrobi międzyczasie coś głupiego/wkurzony artykułami napisze,zrobi coś, dzięki czemu jego "dowód" nabierze więcej mocy. Ale ja uważam, że rozciąganie tematu tylko mu zaszkodzi, bo teraz jest peak, a każde opóźnienie
  • Odpowiedz
@browarosss12:

Mi wpadło do głowy, że chce przeciągać sprawę i puszczać lajty żeby wypadały donejty.

Też tak myślę. Szanuję go za to, co robi, ale jest to poważna sprawa i oby nie przekombinował.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kabee: Wątpię, że ruszy dupę

@snierzyn: Mam tak samo, bardzo łatwo w tej chwili wszystko s--------ć, szczególnie mając zbyt dużo pewności siebie. Już raz w sprawie dla reportera się nie udało, mam nadzieję, że coś się nauczył wtedy.
  • Odpowiedz
przy czym zawiadomienie w takiej formie policja raczej oleje

@browarosss12: o tym jaka jest wartość tego pisma decydują przede wszystkim załączone dowody, potem ich opis i uzasadnienie. Opis czynu to ma sobie sam prokurator zmontować.
  • Odpowiedz