✨️ Obserwuj #mirkoanonim Heh, zauważyłem ciekawą zależność, otóż jak typiara na pierwszych randkach cos wspomni o byłym, zacznie narzekać chociaż jednym wspomnieniem na niego, to jest to ostatnia randka i wtedy sam stajesz się byłym xD #rozowepaski #zwiazki #randki
@mirko_anonim: często, gęsto spotykałem się z tym ale w formie że dziewczyna miała jakieś nieprzepracowane traumy (aka facet ją zdradził/zostawił/zmanipulował/zniknął bez słowa). Najczęściej kończyło się to moim stwierdzeniem że nie jest gotowa do wchodzenia w nowe relacje.
O ile w samej relacji z kimś jestem bardzo wspierający, wiem jak i potrafię sobie radzić z czyimiś bardzo trudnymi emocjami, czy nawet wspólnie pracować nad pewnymi rzeczami - to wchodząc w nową
@Satan_Was_a_Babyboomer jak na przykład opowiadasz jakąś historię i były był jej częścią to o tym mówisz. Ale nie mówisz z detalami o tym jak wyglądał wasz związek czy coś lubiłeś czy nie w tej osobie.
@szzzzzz Zgadzam się z Tobą na początkowych etapach znajomości ale myślę że później już w związku można pewne tematy przegadać ale wiadomo tak żeby ten były nie był częścią waszego związku xD
@Satan_Was_a_Babyboomer oczywiście że tak, jak najbardziej. To gadanie na początku znajomości o byłych jest najgorsze, bo pokazuje że ciągle się tym żyje i nie jest się gotowym na nowe. A potem to pewnie, szczególnie kiedy mówimy o czymś czego nie mogliśmy znieść w poprzedniej relacji, albo co jest nam potrzebne.
Mirasy w co gracie na androidzie dla zabicia czasu? Czasem bym w coś pyknął ale nie mam pomysłu. Bez żadnych płatności oczywiście. Gatunek dowolny. #gry #android
Heh, zauważyłem ciekawą zależność, otóż jak typiara na pierwszych randkach cos wspomni o byłym, zacznie narzekać chociaż jednym wspomnieniem na niego, to jest to ostatnia randka i wtedy sam stajesz się byłym xD
#rozowepaski #zwiazki #randki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
O ile w samej relacji z kimś jestem bardzo wspierający, wiem jak i potrafię sobie radzić z czyimiś bardzo trudnymi emocjami, czy nawet wspólnie pracować nad pewnymi rzeczami - to wchodząc w nową
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer