Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Przetłumaczone z angielski przez
WIADOMOŚCI: Trump właśnie ogłosił, że uzna p-----c wobec salonów sprzedaży Tesli za terroryzm krajowy.
no to powodzenia w sprzedaży clown world to jeszcze nie dołek dołkow na indexach xDDDDDD
#gielda
@Fattek: Może też skupować akcje Tesli za państwowe pieniądze, aby podbić kurs. Prawdopodobnie w USA jest to nielegalne, a już na pewno bez zgody kongresu, ale Trumpa prawo szczególnie nie obchodzi i zawsze może wydać dowolny dekret(executive order).
Komentarz usunięty przez autora
Co miałeś na myśli? Bo z tego że zrozumieniem przeczytać się nie da. Dziecko w zerówce lepiej zdania składa.
@gonzo91: No to powodzenia w sprzedaży! Clown world :/ To jeszcze nie dołek dołkow na indexach :D
po przetlumaczeniu, zlozone bylo ok ;>