Aktywne Wpisy

Arbuzlele +90

enzomatrix +6
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#tesla #elonmusk #gielda
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@Glupiii: nie no, moment. Przecież Trump dzisiaj kupił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot 2025-03-11 at 20.24.28
Pobierz@golomb13: ludzie lubią wypominać tylko wpadki, ale jak Elon realizuje zwariowany target na czas, albo przed czasem, to wtedy jakoś ludzie starają się tego nie zauważyć:
- Why Projections For Tesla To Sell 500,000 Cars In 2020 Are Absurd - mój ulubiony artykuł i przykład.
- Tesla Shanghai: Built In 10 Months
Jeżeli dadzą na początek dobrą ofertę dla firm/osób utrzymujących flotę własnych cybercab to znajdzie się wielu bo będzie to no-brainer.
Przypuszczam, że jest sporo firm, które mogłyby nawiązać współpracę i wykorzystywać swoje parkingi jako punkty ładowania + pracowników do ich obsługi. Sam Walmart ma kilka tysięcy sklepów w USA, gdyby na każdy market kupił 50-100 cybercabów to by potrzebował
@anonimowy_programista: Ledwo wygrali z Toyotą, która ma dużo więcej modeli i to jest to bicie na głowę? Czemu podajecie zawsze tylko informację, że tesla Y jest modelem nr. 1 na Świcie, a informację, że są na 16 miejscu w sprzedaży aut ogółem pomijacie?
źródło: obraz
PobierzDzięki temu, że Tesla jest w stanie wykręcić takie liczby na jednym modelu, jest w stanie osiągnąć bardzo dobry efekt skali, obniżając koszt pojedynczej sztuki i tym lepszą ofertę mogąc zaoferować.
Tesla w tym roku wchodzi na nowy segment,