Wpis z mikrobloga

#polityka Widzę, że prikaz z centrali jest na atakowanie USA i wszystkie platformerskie boty cisną w Trumpa i administracje Białego Domu
wiecie kochaniency, że odnosicie mizerny skutek tymi swoimi postami? Bo ktoś z zewnątrz gdy to czyta widzi, że to zmówiona akcja coś jak u jehowych ze zmianą religii. Tylko naiwne dziecko się da nabrać na taką tępą propagandę z wykop.pl xD
#bekazlewactwa
#usa
Twoj_Staler - #polityka Widzę, że prikaz z centrali jest na atakowanie USA i wszystki...

źródło: Trump-WYBORY2-1068x713

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Twoj_Staler: Dlaczego mam popierać administracje gdy jakiś miliarder obraza naszych polityków gdzie administracja jest anty europejska i gdzie wstawia się za oprawca a nie ofiarą.
  • Odpowiedz
  • 1
Tylko naiwne dziecko się da nabrać na taką tępą propagandę z wykop.pl xD

@Twoj_Staler: jeśli piszesz o swoim wpisie... to się zgadzam.
  • Odpowiedz
  • 1
@Twoj_Staler: Teraz dostali też rozkazy jechać na konfę. Dotąd konfy nie ruszali bo liczyli że odbierze PiSowi trocę głosów. Gdy teraz zobaczyli sondarze że konfa z PiS mogłaby uformować rząd to jadą też po konfie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@trach: Tyłki zaczynają piec, że rząd jednak po tych kilku latach może się zmieni i znowu pozostanie tylko łkanie po tagach. Tylko wtedy finanse na boty będą mniejsze

PS. Wykop też powinien ktoś skontrolować bo to co tu się dzieje to kabaret z tym wychwalaniem Platformy i Tuska
xD
  • Odpowiedz
  • 2
Teraz dostali też rozkazy jechać na konfę

@trach: wypraszam sobie, ja to robie od dawna i żadnych rozkazów nie trzeba było, żeby mnie zmotywować.
  • Odpowiedz
  • 0
Bo ktoś z zewnątrz gdy to czyta widzi, że to zmówiona akcja coś jak u jehowych ze zmianą religii. Tylko naiwne dziecko się da nabrać na taką tępą propagandę z wykop.pl

@Twoj_Staler: to jak z czytaniem fanatyków Elona i Trumpa na X. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz