Wpis z mikrobloga

@moll: Tez se znalazlem zajecie na weekend (no tak nie do konca sam se znalazlem :P) Jak zadne dziwne guano z nieba nie poleci to czeka mnie dlugi spacer :PP
  • Odpowiedz
@moll: Znajoma znalazla jakis event. 365km w 365 dni. Idea jest jak w nazwie eventu. Ale na szczescie nie trzeba biec - mozna spacerowac. No i podraznila lwa :DD

Kilku znajomych dolaczylo. Zarejestrowali sie wszyscy, pakiety startowe wykupili i dawaj do zabawy :) Moja siorka tez :PP I sie chwali ze juz tam jakies km wpadly. No fajnie.

Jednego nie biora pod uwage: Ja lubie chodzic, jestem kawalerem bez dzieci i
  • Odpowiedz
@moll: Ale po co czekac do przyszlego roku? 1km dziennie to zaden wyczyn.

IMHO to ja bym mial wiekszy problem z tym zeby pamietac o tym zeby odpalac trening na zegarku/telefonie za kazdym razem jak robie jakies km. Dlatego se wymyslilem ze nie bede odpalal codziennie jak ide tylko jak juz to zrobie "wiecej na raz" (a wtedy bede pamietal o tym zeby odpalic :P)

No i zbieranie zapasu pozwala
  • Odpowiedz
pod warunkiem że masz czas, pogodę i zdrowe dzieci xD

@moll: Okaj... dosc istotne warunki :D Przy czym czas to tu jest gamechangerem :)

Bo jak masz dzieci to raczej nie masz czasu. A jak masz czas to nadrobisz jak nie ma pogody i nie mozesz chodzic
  • Odpowiedz
młodszy ma 2 latka, jeszcze nie nadaje się na dłuższe dystanse... Dlatego przyszły rok brzmi realniej

@moll: Calkiem racjonalny argument :) Tylko pytanie czy to impreza cykliczna czy jednorazowa.

Ale maja tez inne eventy. Nie wiem czy przeklikalas. Lap - moze cos spasuje. Zawsze to jakas zabawa i odskocznia :) A moze akurat da sie cos dopasowac :)
https://biegowewyzwanie.pl/wyniki
  • Odpowiedz
mogę zrobić w przyszłym roku własną-prywatną ;)

@moll: No i to jest odpowiedni duch :)

Chrzesniak (lvl 11) ma prywatna impreze polegajaca na zbieraniu pieczatek ze schronisk gorskich :)
  • Odpowiedz
@moll: a to akurat w przepisie jest :) urzekło mnie określenie gruzołki na grudki :)

A sam przepis brzmi interesująco - jak masz więcej jarskich przepisów kuchni staropolskiej to jestem otwarty na propozycje :))
  • Odpowiedz