Wpis z mikrobloga

Jeszcze jedna rzecz... Powiedzcie mi jak to jest... Pisowcy nawpuszczali mase imigrantow do PL z czego powstala afera wizowa... no i oczywiscie jak byly przestepstwa nikt tych ludzi nie deportowal za czasow pisu. Teraz jak obecny premier widzi, co sie dzieje w mediach nagle zaczal gruzinow i innych przestepcow deportowac z Polski. Czyli jest walka z nimi, a pisowcy po utracie wladzy wala w obecna wladze, ze nie walcza z przestepcami. Widac na xie na profilach strazy i innych instytucji, ze dzialaja. Czy oni sa normalni czy jak ja mam to rozumiec?
Bo wychodzi na to, ze cokolwiek jest w jakims temacie robione to jest zle, nie dzialaja, daja ciala... Co z tymi ludzmi jest nie tak?
#polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny #migracja #imigranci
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spayker oni po prostu działają w nadziei że ich wyborca siedzi w bańce informacyjnej i torpedują swoich wyborców takimi "faktami" ponieważ elektorat ma być przekonany o nieomylność swojej partii. I przekonany równocześnie o nieudolność tej drugiej wrogiej frakcji.
  • Odpowiedz
  • 1
@Szybkie_Konopie: Mireczku, ja rozumiem, ze trzeba sie przewalac blotem w tym wypadku pis na PO, ale jak mozna zrobic afere z tego, bo prezydent Wawy mowi po francusku z innymi elitami? Lub innego tego typu pokroju. Przeciez to powinno nawet dawac temu twardemu elektoratowi do zrozumienia, ze to jest nic, a nie afera...
  • Odpowiedz