Wpis z mikrobloga

@Cygan_Edek: w tej chwili 9070 nie xt

przede wszystkim 9070 da się kupić z niemiec w MSRP

można też polować na wyprze msi na 4060ti 16gb za ~~1500zl, co w zależności od gry daje 60-70% wydajności 9070, którą dostaniesz za 629 eur jeśli zależy ci na dlss
  • Odpowiedz
@Norskee: powiesz coś więcej o tej 9070 od Niemca i czemu nie xt? Tez się zastanawiam właśnie nad zakupem czegoś do 4k zł i myślałem nad 9070xt ale te ceny w Polsce p------o i nie chce dać zarobić gnojom xD
  • Odpowiedz
@Norskee: Pewnie dla Ciebie to glupie pytania ale tak bardzo nie jestem w temacie ze wole dopytac xd
To jest niemiecki amazon? Tam jest opcja wyszukiwania konkretnego modelu karty? Pytam bo ja nie widze tam rx 9070, kart nvidii z serii 5000 tez nie widze, wiec ten proces jest dla mnie duzo trudniejszy
  • Odpowiedz
@MilusiMisio to jest kanał na telegramie z botem który skanuje niemieckie strony i co chwilę wrzuca pojawiające się karty/procesory razem z linkami do ofert

Tak to wygląda na bieżąco
.wystarczy włączyć powiadomienia i patrzeć co się pokazuje niemieckie msrp to 629 EUR więc jak się na 9070 poluje to najlepiej na cenę zwracać uwagę w. 1-2 dni bez problemu da się kupić 9070 nie xt

Z tym że trzeba zamawiać z
Norskee - @MilusiMisio to jest kanał na telegramie z botem który skanuje niemieckie s...

źródło: temp_file8517622479435050256

Pobierz
  • Odpowiedz