Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +15
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

aleksc 0
Myję okulary a potem wycieram szmatką do okularów i pełno smug. Czy myjka do okularów jest dobra, bo zastanawiam się czy przy wycieraniu znów nie bedzie smug?
#okulary
#okulary

źródło: Profesjonalna-myjka-ultradzwiekowa-do-okularow-bizuterii-ULTRASONIC-0-6L
Pobierz
Elo,
Od tygodnia jestem na radio i chemio terapii w #bydgoszcz.
Chemię przyjmuję w tabletkach samodzielnie (Temodal).
Radio mam 5 dni w tygodniu - samo naświetlanie trwa jakieś 8 minut (głównie to czas kalibracji maszyny, bo samych strzałów to parę sekund).
Dzisiaj miałem badania krwi i jak narazie tylko delikatnie płytki krwi kuleją, ale nie ma powodów do obaw.
Przy pierwszej dawce chemii miałem uczucie sporego zmęczenia, ale połoźyłem się na godzinkę i przeszło ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oprócz tego nic się dzieje, mam apetyt, czuję się normalnie. W piątek chyba sobie czmychnę do domu #szczecin i wrócę w poniedzialek.
Pozdro i zdrowia wszystkim.
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
źródło: IMG_20240602_194145
PobierzWszystkiego dobrego, będzie lot balonem i to nie jeden! Pozdro