Aktywne Wpisy

na studniówce byłam sama i większość czasu przesiedziałam w różnorodnych kiblach które tam były
synadama +10
#takaprawda
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.

źródło: temp_file1721363571804713737
Pobierz
Macie może jakieś do polecenia?
Problem jest taki, że prawie wszystkie fuszki wymagają doświadczenia, lub wykształcenia w tym kierunku, a takowego nie posiadam.
Nie chodzi mi nawet o jakąś idealną robotę na start, tylko o taką, w której będę mógł co miesiąc wyciągnąć chociaż te +1k pln, bo w międzyczasie sobie trochę dorabiam.
Chodzi mi głównie o stały przychód i nabycie doświadczenia. Mieszkam na zadupiu i nie bardzo mam jak zacząć pracę stacjonarnie w mieście, bo obawiam się, że jak coś pójdzie nie tak, to zostanę bez funduszy.
Wykształcenie też niezbyt pomaga, ponieważ jestem mechanikiem bez studiów (maturę mam, chociaż wątpię, że w tym przypadku się przyda)
Jestem zmęczony braniem udziału w "projektach z wielkim potencjałem" zaczętych z znajomymi z internetu, bo mam takie szczęście, że pięknie się zaczyna, a ostatecznie tylko ja staram się coś robić, a inni mają w dupie.
Potrafię komunikować się po angielsku; jako tako umiem w grafikę 3d (głównie modele odwzorowujące prawdziwe przedmioty); w miarę rozumiem na jakich zasadach opiera się programowanie, ale nie znam żadnego języka, choć chętnie bym się jakiegoś nauczył.
#pracazdalna #pracait #praca
Chcę się tylko zorientować za czym najlepiej się rozglądać, może ktoś był w podobnej sytuacji i poleci jakiś kierunek.
@paszkka: nie ma takiej pracy aktualnie na rynku, ciezko jest generalnie z praca zdalna, nie wspominajac o IT, nie wspominajac o braku doswiadczenia
W takim razie będę musiał pomyśleć nad innymi alternatywami.
Nawet jak się raz na jakiś czas pojawiają oferty na juniora (ale ogólnie bardzo bardzo bardzo mało ich jest względem tego co jeszcze było parę lat temu) to jest stacjonarnie, bo uznają ze zdalnie trudniej i mniej efektywniej
@paszkka: no to może się naucz najpierw czegoś? Nikt za naukę nie będzie płacił, bo teraz to nawet juniorem nie jesteś i nie masz kierunkowego wykształcenia...
To nawet w dobrych czasach nie było tak że brało się zielonych ludzi z ulicy