Dawno mnie żadna bullet heaven od czasów vampire suvivors mnie tak nie wciągnęła :D A ostatnio katuję ten rodzaj gier i serio ta jest w topce. Chociaż ostatnio też cisnąłem w Halls of Torment i było super ale po pewnym czasie zrobił się tak niemiłosierny grind, że mi się odechciało. Oto Rogue Genesia czyli ta gra w której w pewnym momencie nie widać co się dzieje na ekranie :P Sporym plusem oprócz klasycznych w takich grach ficzerów jest to, że spokojnie można sobie zapisać stan gry i dokończyć w późniejszym czasie :) ps. istnieje szansa, że też mi zaraz znudzi i opadnie optymizm, ale to się okaże później. #gry
@acidd: Prawda, sam katowałem ostatnie 2 dni, doszedłem do następnego bossa po necro i na razie mam opory przed kolejną rundą, aż oczy bolą :P Od ~120lvl z kataną która eksploduje mobki nie widać absolutnie nic, żadnych mobków, po prostu latasz wsadem xD Aż przydalby się jakis autopilot WSAD
@Pwner: przypomniało mi się, że na początku gra "pytała się" czy zostawić wszystkie visuale to sprawdziłem w opcjach, można zmniejszyć do zera tak żeby nie było widać praktycznie wubuchów
A ostatnio katuję ten rodzaj gier i serio ta jest w topce. Chociaż ostatnio też cisnąłem w Halls of Torment i było super ale po pewnym czasie zrobił się tak niemiłosierny grind, że mi się odechciało.
Oto Rogue Genesia czyli ta gra w której w pewnym momencie nie widać co się dzieje na ekranie :P
Sporym plusem oprócz klasycznych w takich grach ficzerów jest to, że spokojnie można sobie zapisać stan gry i dokończyć w późniejszym czasie :)
ps. istnieje szansa, że też mi zaraz znudzi i opadnie optymizm, ale to się okaże później.
#gry
źródło: Vanilla Screenshot 2025.03.11 - 13.26.10.83
Pobierzźródło: Vanilla Screenshot 2025.03.11 - 13.12.08.37
Pobierz@Pwner: przypomniało mi się, że na początku gra "pytała się" czy zostawić wszystkie visuale to sprawdziłem w opcjach, można zmniejszyć do zera tak żeby nie było widać praktycznie wubuchów
źródło: Vanilla Screenshot 2025.03.11 - 19.45.04.25
Pobierzźródło: Vanilla Screenshot 2025.03.11 - 19.47.16.96
Pobierz