Aktywne Wpisy

kutang__pan +40

Armetus +2
Czy kobieta straci zainteresowanie mną jeśli dowie się, że w wieku prawie 30 lat, nigdy nie całowałem się z kobietą?
#rozowepaski #tfwnogf #zwiazki #pytanie
#rozowepaski #tfwnogf #zwiazki #pytanie
Tusk kolejny raz potwierdził że te #obowiazkowecwiczeniawojskowe NIE BĘDĄ obowiązkowe. Co mamy na tagu? Kwik że kłamie, kwik że kto to widział miesiąc szkolenia, że mało płacą bo co to 6 tysięcy za miesiąc szkolenia. No kabaret ogólnie.
Ja tylko niektórym przypomne że premierem KTÓRY ZAWIESIŁ POBÓR jest właśnie Tusk.
A, no i ogłosił że członkowie rządu też przejdą takie szkolenia. I ludzie co wcześniej kwiczeli że polityków nie obowiązuje pobór teraz kwiczą że to jakaś zagrywka PRowa. Psychiatryk xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jozef-dzierzynski: na razie Tusk potwiedził, że nie ma żadnego nowego mechanizmu ćwiczeń czy szkoleń. Wiele zamieszania zrobił w piątek, a okazuje się, że znowu to było pustosłowie
co tam pisałeś patusie z #famemma ?
@zobq: Otóż nie, wiele zamieszania zrobili husarze konfedepisowcy, tusk w piątek powiedział że te ćwiczenia będą dobrowolne.
@Mathas: no to jeżeli nie wierzysz mu teraz to dlaczego uwierzyłeś wcześniej w ćwiczenia? To jest właśnie psychiatryk
@Mathas: psychiatryk i analfabetyzm finansowy. Poczytaj o co chodziło z OFE
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jozef-dzierzynski: to przejdą, czy będą mogli przejść? xD
a to
@granulat_dla_POsmaku: co tam pisałeś?
@jozef-dzierzynski: Tusk zrobił to samo, co ostatnio w GPW. Wiele szumu, mało konkretnych działań.
@murdoc: wyjątki w czym? bo każdy pluł się że posłowie są wyłączeni z poboru (zgodnie z ustawą uchwaloną przez PiS). No są, ale tutaj będzie nacisk by członkowie rządu przeszli cwiczenia a każdy poseł też będzie miał taką możliwość. I myśle że to fajnie zweryfikuje i pokaże kto jest mocny jedynie w gębie. Mam nadzieje że
@zobq: na tym polega polityka, trzeba czekać na konkrety. A z GPW to zobaczymy ile z tych deregulacyjnych pomysłów Brzoski wprowadzą, i to będzie prawdziwy test.
@jozef-dzierzynski: nie, na tym polega robienie PRu, ale ja od Premiera RP oczekuję trochę więcej.
Ale jak widać, taki PR wystarczy, żeby boty Tuska spamowały "ambitnymi" hasłami: ale porobił tych prawaków.