Aktywne Wpisy

anoysath +244
Chłop ma kredyt na 30 lat, 300 zł raty kapitałowej i 2340 raty odsetkowej i się zastanawia czy to normalne.
Przed podpisaniem umowy o kredyt hipoteczny powinien być jakiś krótki egzamin, co myślicie?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt
Przed podpisaniem umowy o kredyt hipoteczny powinien być jakiś krótki egzamin, co myślicie?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt

źródło: temp_file6996767992527849968
Pobierz
chalwaklb +92
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘ‿ʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody

źródło: IMG_20250328
Pobierz
Przyszła 20-kilkuletnia pani Team Lead i zakazała chłopu organizowania spotkań z innymi zespołami.
#korposzczurek
#it
#programowanie
źródło: Screenshot 2025-03-11 at 13-41-03
PobierzZespół od deploymentów jakieś pół roku temu podjął decyzję, że nie będzie używać nowych wersji, bo nie wie, jak je deployować.
Zespół od infrastruktury wgrywa deploymentowcom nową infrastrukturę, bo developerzy nalegają, żeby nowe wersje były deployowane. Z kolei deploymentowcy każą zespołowi od infrastruktury kasować nową infrastrukturę i stawiać starą, bo nie chcą
Chyba że managerowie mają jakieś gierki wewnętrzne i podkładają sobie gowno nawzajem.