Wpis z mikrobloga

• 629
@Neocaridina: szukanie sojusznika w Chinach to też desperacja. Spuszczą Europę w kiblu jak będzie trzeba.
(przeciętny chińczyk nie różni się od typowego ruska, mocno nacjonalistyczni i uprzedzeni rasowo "mój kraj jest najlepszy, moja rasa jest lepsza niż te białe i czarne małpy lub południowi azjaci gorszego sortu")
  • Odpowiedz
szukanie sojusznika w Chinach to też desperacja. Spuszczą Europę w kiblu jak będzie trzeba.(przeciętny chińczyk nie różni się od typowego ruska, mocno nacjonalistyczni i uprzedzeni rasowo "mój kraj jest najlepszy, moja rasa jest lepsza niż te białe i czarne małpy lub południowi azjaci gorszego sortu")

@QRQ: ale są trochę dalej i inny jest ich kierunek "zainteresowań" terytorialnych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@QRQ: nikt nie mówi robić im loda jak amerykanom. Z głową i patrzeć na interes europy. Mam nadzieję, że teraźniejsza sytuacja nauczyła już klasę polityczną, że za robienie za darmo gały dostaną maksymalnie mele ze smarkiem na ryj
  • Odpowiedz
szukanie sojusznika w Chinach to też desperacja. Spuszczą Europę w kiblu jak będzie trzeba.

@QRQ: prędzej ruskich, bo to my jesteśmy dla nich lepszym rynkiem zbytu. Jakby dobrze pokombinować to by i ruskich pogonili z Ukrainy i każdy byłby zadowolony.
  • Odpowiedz
@andr11u: Dokładnie, jakby Xipinpongowi dać teraz zielone światło na przejęcie Rosji i jej surowców w zamian za przywrócenie Ukrainy i deale z Europą to za kilka dni Rosja przestałaby istnieć i jeszcze by loda zrobił Ursuli ;p
  • Odpowiedz
@Neocaridina: no ale trochę jednak zrobili XD jest taka jedna maszynka do mielenia mózgu zainstalowana dobrowolnie na 170 milionach telefonów w USA, której algorytmem steruje ChRL ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz