Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

mickpl +153
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
Członek rodziny ma taką sytuację i próbuję ją zrozumieć:
Czy można dostać mandat z kamery red light za przejechanie na żółtym świetle?
Czy te kamery robią też zdjęcia od strony kierowcy? Przyszło tylko zdjęcie z tyłu.
#motoryzacja #samochody #prawo #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Jeżeli na zdjęciu za Tobą byłoby widać jakieś auto to sprawa w zasadzie wygrana, jakby mimo wszystko ktoś postanowił karać. Jeżeli hamowanie przed żółtym światłem miałoby być nagłe i mogło by spowodować zagrożenie za tobą, legalnie się przejeżdża na żółtym, jeżeli jest śliska nawierzchnia i nawet za tobą nikogo nie ma, to też legalnie przejeżdżasz na
Nie
@r5678:
Nauczcie się przepisów.
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20190002310/O/D20192310.pdf
źródło: gwegeg
PobierzWiecie czy mają u siebie może bardziej wyraźne zdjęcia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Mamy problem, 2-3 osoby mogły korzystać z auta danego dnia, ale że było to w zeszłym roku to nie jesteśmy w stanie dojść kto, a kogoś trzeba wskazać, inaczej za niewskazanie jest do 8000 zł. Równie dobrze można tam wpisać Myszkę Miki :/
Nagrania z kamerki i monitoringu już dawno nadpisane, a na przysłanym zdjęciu nawet z konturów nie da się domyśleć kto to mógł