Aktywne Wpisy

Damianowski +29
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
enzomatrix +12
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
Nie kupuj w McDonald's, KFC, Burger Kingu itp. idź do lokalnej knajpy na schabowego z ziemniakami i surówką, będzie zdrowiej, smaczniej i z korzyścią dla polskiej gospodarki.
Zamiast Coca coli lub pepsi kupże Hoop colę lub inną, a najlepiej to po prostu wodę.
Nie każda morda pasuje do Forda - twoja też nie.
Do tesli tym bardziej.
I starlinka.
Pamiętaj pieronie nie kupuj w Amazonie.
I tak dalej. Oczywiście nie od wszystkiego da się odciąć, ale wiele można ograniczyć. Ciężko byłoby ot tak zrezygnować z googla, YouTube, wielu innych platform streamingowych, Microsoftu itp. ale w innych obszarach presja ma sens i warto korzystać z tego narzędzia.
#oswiadczenie #polska #usa #trump #geopolityka #gospodarka #gielda #pieniadze #ekonomia
źródło: temp_file4231626205913211037
Pobierzja tam podwójnie nie kupię bo mnie okradła łysa pała. Miałem dodanego giftcarda, zamknęli mi konto i koniec, zero kontaktu, rozłączają się jak się przedstawię na infolinii i nie chcą nawet powiedzieć dlaczego. Niestety już parę lat od tego minęło i wtedy nie mogłem za bardzo walczyć o swoje, ale każdemu będę odradzał i sam tam nie kupię
Zamiast kfc i mc wolę kebaba
Pepsi? Hop cola najlepsza
Fantę w ogóle wymyśili naziści w 1941 roku jako alternatywę dla Coli, ale obecnie i tak w amerykańskich rękach. Poza tym oczywistą alternatywą dla Nike'a, Reeboka i New Balance jest Adidas.
@pogop: ten należy już akurat do kanadyjskich właścicieli( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@schweizer: i Puma?