Aktywne Wpisy
murison +133
Myślałem że im bliżej tym te prognozy będą się robić bardziej umiarkowane, a tu odwrotnie. 41 stopni to jakiś ponury żart
#pogoda #l-------------j #l-------------j
#pogoda #l-------------j #l-------------j
źródło: 17821941779914679056808007968274
Pobierz
pahamakaa +336
Taki wysryw mi wyskoczył, typ wrzuca wynagrodzenie za grudzień 2019r, ale aktualnego nie pokaże, bo kwota by pana zszokowała
#lekarz100k
#lekarz100k
źródło: image_picker_0F86D761-E7A3-4D4C-9B01-633ADA68F8C6-6845-000003B86688D323
Pobierz

2.2h powinno wystarczyć w zupełności, zwłaszcza, ze to loty na terytorium Europy - rzadko są tak duże opóźnienia byś nie zdążyła. Zresztą znowu -jeśli wszystko jest na jednym bilecie - linie lotnicze za ciebie odpowiadają - jeśli trzeba będzie zaczekać 10-15min - zaczekają, jeśli opóźnienie
Co do bagażu to nie jestem pewien, ale powinno być to tak zrobione, żebyś nie musiała wyjść ze strefy
To mnie zaczyna przekonywać, alternatywa jest lot bezpośredni z Pyrzowic, ale dostać sie z Krakowa tam, zwłaszcza w nocy, to jest męczarnia 2 godzinna w busie do którego jeszcze wcześniej trzeba dojechać, a na lotnisko w Krk po prostu biorę ubera z domu i już.
Lot na "jednym bilecie" sprawia, że bagaż jest nadawany do celu, a Ty masz gwarancję przesiadki, nawet jakby pierwszy samolot się spóźnił. 2 godziny to dużo czasu na przesiadkę. Bilet kupiony przez pośrednika (booking) będzie działał tak samo.
To co nie jest przesiadką na jednym bilecie to sytuacje gdy kupuje się dwa różne bilety (zwykle składak w którym jakiś odcinrk wykonuje tania linia). Niestety, wzrost popularności takich podróży sprawia,