Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dla mnie klasyka, czerwony to szybki i taki bym wybrał, ale jeździ tego tyle w tym kolorze, że chciałoby się coś innego.
#samochody #motoryzacja #mazda #miata #rozowepaski #logikarozowychpaskow #jdm #leasing #ankieta
źródło: 1000014140
PobierzKtóry kolor wybralibyście do swojej Mazdy?
no, jakieś 10 lat temu wyszedł ten model.
@Atypical: Buaahaha oni tak na serio czy chwilowo nie ma większego silnika w ofercie? Przecież to jest jakaś totalna porażka.
Mazda mx-5 jest świetnie prowadzącym sie samochodem ale 132 konie to jest po prostu za mało. Szczególnie że jest to tak rewelacyjny sportowiec, że jest bardzo popularna w wyścigach amatorskich.
Osobiście szukałabym używanej z normalnym 2.0, ale tutaj jest narracja że to na leniwe wycieczki, no i auto nowe z salonu
Komentarz usunięty przez autora
@Atypical: a gdzie się podziało 2.0 184KM? na głowę upadli czy co? Jak już chcą zaorać ten model to niech wprowadzą jeszcze obowiązkową skrzynię automatyczną
@bambo_rambo: zapewne w USA, Australii i Azji nadal jest dostępne. Tak samo było z innymi modelami i silnikami. Oferta na EU jest poobcinana mocno, ze względu na przepisy...
@Atypical opie, źle mi się klikło - moj głos poszedł na aero grey, a miał iść na zircon sand, to tak gdybyś chciał potem na to patrzeć, to bierz to pod uwagę ;)
@Atypical:
Nie przepadam za czerwonym, ale mazdowy Soul Red urywa łeb.
Inna opcja - kupić najtańszy i dać ofoliować - wtedy kolor sobie sami wybieracie, jaki chcecie.
@cwlmod:
Nie w tym aucie. Możesz gnieść auto na 100% (o ile potrafisz), i w dalszym ciągu być mniej lub bardziej zgodnym z przepisami, a nie majtczakować. Także ma to trochę zalet.
Tak przynajmniej było w NA i w NB 1.8, nie wiem jak w tym, bo nie jechałem.
@Atypical: Tak samo pomyślałem, zanim przeczytałem post w całości. Czerwony ładny i pasuje do tego auta, ale to chyba najbardziej popularna barwa w tym modelu. Czarny, biały i szary też za spokojne do tego auta, a Zircon sand specyficzny - jak się podoba to spoko. A może po prostu wybrać kolor
Tak czy siak, niech robi co chce