Wpis z mikrobloga

Hej, gdybyście mieli skonfigurować dla siebie taką Mazdę MX5 który kolor byście wybrali? Siostra spać po nocy nie może bo ma problem z kolorem, może wy jej jakiś wybierzcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla mnie klasyka, czerwony to szybki i taki bym wybrał, ale jeździ tego tyle w tym kolorze, że chciałoby się coś innego.

#samochody #motoryzacja #mazda #miata #rozowepaski #logikarozowychpaskow #jdm #leasing #ankieta
Atypical - Hej, gdybyście mieli skonfigurować dla siebie taką Mazdę MX5 który kolor b...

źródło: 1000014140

Pobierz

Który kolor wybralibyście do swojej Mazdy?

• Soul Red 55.5% (126)
  • Arctic white 9.7% (22)
  • Machine grey 11.5% (26)
  • Aero grey 6.6% (15)
  • Zircon sand 11.9% (27)
  • Jet black 4.8% (11)

Oddanych głosów: 227

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w dodatku najnowsza dostała tylko silnik 1.5 132KM także kolor musi nadrabiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Atypical: Buaahaha oni tak na serio czy chwilowo nie ma większego silnika w ofercie? Przecież to jest jakaś totalna porażka.

Mazda mx-5 jest świetnie prowadzącym sie samochodem ale 132 konie to jest po prostu za mało. Szczególnie że jest to tak rewelacyjny sportowiec, że jest bardzo popularna w wyścigach amatorskich.
  • Odpowiedz
  • 1
@cwlmod: usunięte na stałe XD Ludzie teraz wmawiają sobie że po co więcej koni jak to ma być na słoneczne leniwe przejażdżki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Osobiście szukałabym używanej z normalnym 2.0, ale tutaj jest narracja że to na leniwe wycieczki, no i auto nowe z salonu
  • Odpowiedz
@Atypical: To chyba copium przegrywów. Takie teksty to miały sens przy 184 konnym silniku, który dawał radę przy niskiej masie. Teraz masz świetnie prowadzące się auto, które nie ma mocy na wyjściu z zakrętu i objedzie je byle miejski shitbox. Matko bosko, co oni zrobili :(
  • Odpowiedz
w dodatku najnowsza dostała tylko silnik 1.5 132KM także kolor musi nadrabiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Atypical: a gdzie się podziało 2.0 184KM? na głowę upadli czy co? Jak już chcą zaorać ten model to niech wprowadzą jeszcze obowiązkową skrzynię automatyczną
  • Odpowiedz
a gdzie się podziało 2.0 184KM?

@bambo_rambo: zapewne w USA, Australii i Azji nadal jest dostępne. Tak samo było z innymi modelami i silnikami. Oferta na EU jest poobcinana mocno, ze względu na przepisy...

@Atypical opie, źle mi się klikło - moj głos poszedł na aero grey, a miał iść na zircon sand, to tak gdybyś chciał potem na to patrzeć, to bierz to pod uwagę ;)
  • Odpowiedz
Hej, gdybyście mieli skonfigurować dla siebie taką Mazdę MX5 który kolor byście wybrali?

@Atypical:

Nie przepadam za czerwonym, ale mazdowy Soul Red urywa łeb.

Inna opcja - kupić najtańszy i dać ofoliować - wtedy kolor sobie sami wybieracie, jaki chcecie.
  • Odpowiedz
Buaahaha oni tak na serio czy chwilowo nie ma większego silnika w ofercie? Przecież to jest jakaś totalna porażka.

@cwlmod:

Nie w tym aucie. Możesz gnieść auto na 100% (o ile potrafisz), i w dalszym ciągu być mniej lub bardziej zgodnym z przepisami, a nie majtczakować. Także ma to trochę zalet.

Tak przynajmniej było w NA i w NB 1.8, nie wiem jak w tym, bo nie jechałem.
  • Odpowiedz
czerwony to szybki i taki bym wybrał, ale jeździ tego tyle w tym kolorze, że chciałoby się coś innego.

@Atypical: Tak samo pomyślałem, zanim przeczytałem post w całości. Czerwony ładny i pasuje do tego auta, ale to chyba najbardziej popularna barwa w tym modelu. Czarny, biały i szary też za spokojne do tego auta, a Zircon sand specyficzny - jak się podoba to spoko. A może po prostu wybrać kolor
  • Odpowiedz
  • 0
@BShKF: dałem to jako opcję do rozpatrzenia, ale dostałem odpowiedź, że przy ściąganiu folii z 60mikronowego lakieru w przyszłości może dojść do tragedii xD (ale ppf dla niej to nagle ok)

Tak czy siak, niech robi co chce
  • Odpowiedz