#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie dziewiatego tygodnia, juz jest naprawde ciezko, opdpadlo kolejne 6 osob, bez slowa jak to wykle odpadaja na 23 osobyu ktore odpadly od startu jedna tylko napisala przed odpadnieciem ze rezygnuje, dwie sie zagapily z wpisem wagi (przez tydzien nie dlayrade wpisac raz wagi, dacie wiare?) a reszta po prostu cicho odpadla, bez slowa grube leniwe p---y
znowu sporo soob przytylo, bo az 13 zhubilismynajmniej w calym wyzwaniu bo tylko 13,5 kilograma 13,5 kilo na 41 osob ktore zostaly, to jest nic
calosciowo nadal proewadzi @cadmus ale w koncu nie wygral swojej grupy!
w podziale na grupy to wygklada to tak: 1 grup3 wygrala znowu @Haerbin 2 grupe wygral @buzitozamalo 3 grupe wygrala @kl3Hta 4 grupe wygral @piromanu 5 grupe wygral @CrazyPie
zmiana zasad - nie bede dopisywal juz nowych osob a to przez jedna osobe kt ora sie dopisala 2 cy 3 tyg temu i juz odpadla no po prostu nie chce mi sie ogolnie spada motywacja do prowadzenia jak odpada az tyle osob i to w taki sposob troszke zal jednak
naprawilem statystyki i lacznie od poczatku, z tymi co odpadli stracilismy 355 kilo pierwsza dziesiatka na obvrazku ponizej
Lipaa w niedzielę nie wyrobiłem się z wpisaniem wagi bo się spacerek przedłużył i odpadłem. :( Zasady to zasady, powodzenia wszystkim!!! Jedziecie dalej!!
@wykopowy_brukselek: Zawsze dopisywałem w niedzielę, koło godziny 16-17~, ale luzik ja nadal chłopakom i pani z mojej grupy życzę najlepszego i ZABICIA GRUBASA. Trzymajcie się tam!!!
@kujol @ktosukradlmojlogin lada chwila V5 będzie, wbijajcie. No i generalnie najlepiej na samym początku, w poniedziałek wpisać cokolwik, żeby właśnie uniknąc takich niespodzianek.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
juz jest naprawde ciezko, opdpadlo kolejne 6 osob, bez slowa jak to wykle odpadaja
na 23 osobyu ktore odpadly od startu jedna tylko napisala przed odpadnieciem ze rezygnuje, dwie sie zagapily z wpisem wagi (przez tydzien nie dlayrade wpisac raz wagi, dacie wiare?) a reszta po prostu cicho odpadla, bez slowa
grube leniwe p---y
znowu sporo soob przytylo, bo az 13
zhubilismynajmniej w calym wyzwaniu bo tylko 13,5 kilograma
13,5 kilo na 41 osob ktore zostaly, to jest nic
calosciowo nadal proewadzi @cadmus ale w koncu nie wygral swojej grupy!
w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grup3 wygrala znowu @Haerbin
2 grupe wygral @buzitozamalo
3 grupe wygrala @kl3Hta
4 grupe wygral @piromanu
5 grupe wygral @CrazyPie
zmiana zasad - nie bede dopisywal juz nowych osob a to przez jedna osobe kt ora sie dopisala 2 cy 3 tyg temu i juz odpadla
no po prostu nie chce mi sie
ogolnie spada motywacja do prowadzenia jak odpada az tyle osob i to w taki sposob
troszke zal jednak
naprawilem statystyki i lacznie od poczatku, z tymi co odpadli stracilismy 355 kilo
pierwsza dziesiatka na obvrazku ponizej
#odchudzanie #chudnijzwykopem #jedzzwykopem tez dodam bo jednbak sporo osob mocno uwaza na to co teraz je
źródło: image
Pobierz@wykopowy_brukselek:
źródło: 1000026710
Pobierzwszyscy Ci, którzy zostali planowali schudnąć łącznie 298kg a schudli 283 - prawie się udało :)
@wykopowy_brukselek: wkurzony brukselek nie bierze jeńców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i boczkach...
a na drugie dajemy córce Celulita...
No, tego się nie spodziewałem ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ