To jest największy żart. Majątek - Elon Musk: 237 000 000 000 USD (237 miliardów dolarów) Majątek - George Soros: 6 700 000 000 USD (6,7 miliarda dolarów) Najbogatszy człowiek na świecie zarzuca 90-letniemu chłopowi, który nie jest nawet na liście top 500 najbogatszych ludzi na świecie jakiś spisek. xD Na dodatek wciąga w swoje urojenia Sikorskiego. #sikorski #elonmusk #tesla #soros #usa
@Jimp sorry, nie jestem fanem Elona, ale muszę go tutaj pobronić. Prawdopodobnie dostał trochę hajsu od ojca, ale bardziej do jego sukcesu przyczyniło się dane mu wychowanie - notabene mocno patologiczne - oraz kilka kontaktów.
W porównaniu miejsc startowych reszty miliarderów Elon wypada przeciętnie.
Jego start porównałbym trochę do startu dzieciaka wychowanego w rodzinie lekarzy czy tam prawników. Klasa średnia. Choć u Elona to właściwym byłoby powiedzenie zubożała klasa średnia.
@Jimp: Gorzej jak przyjdzie Musk cały na biało odtajni dokumenty i serio wyjdzie, że Polska jest jak Rumunia i nam z zewnątrz wybierają rząd, co jest oczywiście prawdą. Jesteśmy tylko przystawką niemiec na terenach odzyskanych to debile dumę z tego czują jeszcze.
@Jimp: czyli Soros nie finasuje gównianych organizacji głównie lewackich? Nie finansuje np. fundacji batorego która z kolei finansuje proimigranckich aktywistów?
Majątek - George Soros: 6 700 000 000 USD (6,7 miliarda dolarów)
@Jimp: z drugiej strony mają tak "mały" majątek jak był w stanie tak dużo przekazać organizacji?
In 2017, the Open Society Foundations announced that Soros had transferred $18 billion of his fortune towards funding the future work of the Foundations, bringing his total giving to the Foundations since 1984 to over $32 billion.
@suweren_sudoku: rzeczywiście Musk nie sponsoruje NGOsów, tylko sobie kupił ministerstwo w USA, żeby to zrobić samemu XD No chyba że jego pomysł z wizami H1B to był żart.
@VZee: P------i mnie co tam Musk sobie robi w Ameryczce XD Amerykanie sobie wybrali cymbałów to mają. Mnie interesuje to, że nie sponsoruje murzynienia Europy i Polski.
@Gallimard: nikt tu nie broni Sorosa xD. Nikt normalny nie powinien bronić miliarderów. Wiadomo, że trudno uczciwie zarobić tysiąc milionów dollarów. Chodzi o obwinianie jednego gościa (plotkę w porównaniu z Muskiem) o całe zło świata. Macie mózg wyprany tym Sorosem. Chłop nie jest nawet w top 500 najbogatszych ludzi na świecie. Jakby w XIX wieku zakładali wam prąd na wsi, to byście mówili, że przez to krowy mleka nie dają.
@suweren_sudoku: jak już się Europa ogarnie, to zrobienie porządku z beżowymi nie będzie dużym problemem. Elon z Trumpem za to robą wszystko, żeby uratować rosję, która stoi na naszych granicach i nigdzie się nie wybiera.
@loczyn: Naah jakieś p--------y nikogo z nich nie znam, a jak oglądam byle jaką mordę z CNBC to mi się nóż w kieszeni otwiera. Oni nie umieją podawać informacji w sposób obiektywny tylko, kontrowersje wyolbrzymienia, ustawianie się pod tezę żeby tylko dosrać drugim.
Majątek - Elon Musk: 237 000 000 000 USD (237 miliardów dolarów)
Majątek - George Soros: 6 700 000 000 USD (6,7 miliarda dolarów)
Najbogatszy człowiek na świecie zarzuca 90-letniemu chłopowi, który nie jest nawet na liście top 500 najbogatszych ludzi na świecie jakiś spisek. xD Na dodatek wciąga w swoje urojenia Sikorskiego. #sikorski #elonmusk #tesla #soros #usa
W porównaniu miejsc startowych reszty miliarderów Elon wypada przeciętnie.
Jego start porównałbym trochę do startu dzieciaka wychowanego w rodzinie lekarzy czy tam prawników. Klasa średnia. Choć u Elona to właściwym byłoby powiedzenie zubożała klasa średnia.
PS,
@Jimp: z drugiej strony mają tak "mały" majątek jak był w stanie tak dużo przekazać organizacji?
To on może nie ma
@Jimp:
Może dlatego, że Soros sponsoruje NGOsy, które sprowadzają masowo imigrantów z 3go świata a Musk tego nie robi?
P------i mnie co tam Musk sobie robi w Ameryczce XD
Amerykanie sobie wybrali cymbałów to mają.
Mnie interesuje to, że nie sponsoruje murzynienia Europy i Polski.
Co ma Musk? Libertarian walących do Elona?
Macie mózg wyprany tym Sorosem. Chłop nie jest nawet w top 500 najbogatszych ludzi na świecie.
Jakby w XIX wieku zakładali wam prąd na wsi, to byście mówili, że przez to krowy mleka nie dają.
SOROSZ TO ZŁO CAŁEGO ŚWIATA I WPLYWA NA POLITYKE
nie to co rodzina Kochów którzy też finansują Trumpa ;)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz