Wpis z mikrobloga

Mam w głowie pewna scenę z filmu i nie mogę sobie przypomnieć z jakiego. Pomożecie?

Jeden z bohaterów opowiadał drugiemu historię włamania do domu bogaczy. Po jakimś czasie ci bogacze sprawdzili nagranie z kamery (albo dostali zdjęcia pocztą) gdzie widać, jak włamywacze wkładają sobie ich szczoteczki do zębów w dupę. Pamiętam, że puenta brzmiała mniej więcej tak: "ich miłość nie była w stanie znieść tej próby".

Z jakiegoś powodu kojarzy mi się to z Pulp Fiction albo Kac Vegas, choć chyba to nie to.

Na reddicie piszą, że to miejska legenda, ale jestem pewien, że widziałem tę scenę gdzieś na ekranie.

Ktoś coś?

#film #kiciochpyta
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam w głowie pewna scenę z filmu i nie mogę sobie przypomnieć z jakiego. Pomożecie?

Jeden z bohaterów opowiadał drugiemu historię włamania do domu bogaczy. Po jakimś czasie ci bogacze sprawdzili nagranie z kamery (albo dostali zdjęcia pocztą) gdzie widać, jak włamywacze wkładają sobie ich szczoteczki do zębów w dupę. Pamiętam, że puenta brzmiała mniej więcej tak: "ich miłość nie była w stanie znieść tej próby".

Z jakiegoś powodu kojarzy mi się to z
niech_ktos - >Mam w głowie pewna scenę z filmu i nie mogę sobie przypomnieć z jakiego...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rad-X: dobrze, ze dodales PDK, bo czesc mlodych osob moze nie zalapac,ze wtedy nie bylo aparatow cyfrowych i klisze wywolywalo sie dopiero po powrocie z wakacji. Pamietam ile z-------h zdjec wychodzilo, bo albo ruszone, albo swiatlo zle.. eh.
  • Odpowiedz