Aktywne Wpisy

Czemu nikt nie mowi o tej Pani? Aleksandra Uznańska-Wiśniewska. Córka milionera dewelopera (skazanego korupcje) wjechała do Sejmu w ostatnich wyborach na ładnej buźce. Tatuś zasponsorował kampanie gdzie cała Łódź była oklejona i wspierana przez urząd miasta Łodzi i samą prezydent. No cóż deweloperuchy mogą więcej. Ciekawe tam musza zakulisowe działania
#nieruchomosci #deweloperuch
#nieruchomosci #deweloperuch

źródło: aleksandra
Pobierz
Kris-T +10
Jeden z bohaterów opowiadał drugiemu historię włamania do domu bogaczy. Po jakimś czasie ci bogacze sprawdzili nagranie z kamery (albo dostali zdjęcia pocztą) gdzie widać, jak włamywacze wkładają sobie ich szczoteczki do zębów w dupę. Pamiętam, że puenta brzmiała mniej więcej tak: "ich miłość nie była w stanie znieść tej próby".
Z jakiegoś powodu kojarzy mi się to z Pulp Fiction albo Kac Vegas, choć chyba to nie to.
Na reddicie piszą, że to miejska legenda, ale jestem pewien, że widziałem tę scenę gdzieś na ekranie.
Ktoś coś?
#film #kiciochpyta
@cogis1213 @krytyk__wartosciujacy: oo, to chyba to. Dzięki!
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@cogis1213: widzę tego mema 5 razy dziennie na wykopie, a nie skojarzyłem go z tym monologiem xD moderatorwykopuuderzającysiewczoło.jpg
Czemu nie sprawdziła galerii w aparacie wcześniej tych zdjęć?