Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Zapytaj taką różową... ja kiedyś próbowałem jedną rozmawiać na ten temat (9 lat w związku, zdrady z facetami, a lesbijką niby była, w związku z kobietą) to jedyne co mi powiedziała, to że nienawidzi samej siebie i nie zrozumiem czemu to robi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zazwyczaj takie osobniki żałują dopiero jak zostaną na tym przyłapane, lub, parafrazując, nie jest im przykro bo zdradzały, jest im przykro bo zostały nakryte ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
fachowy-człowiek-55: Nie wiem, jak kobiety, ale ja kiedyś zdradziłem i żałuje do tej pory, nie wiem co mnie podkusiło ale wyszło jak wyszło, mineły ponad 2 lata i dalej się źle z tym czuje i coraz bardziej mnie to niszczy od środka. Sytuacja jest dość nietypowa bo po zdradzie się przyznałem i jesteśmy z tamtą partnerką do tej pory i układa nam się w życiu bardzo dobrze, ale nie ma dnia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Zazwyczaj takie osobniki żałują dopiero jak zostaną na tym przyłapane, lub, parafrazując, nie jest im przykro bo zdradzały, jest im przykro bo zostały nakryte

@Shredd1e: nie no, wtedy to wiadomo, że jest przypau. ( ͡
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wiem o co pytasz, wydaje mi się, że wiele osób, w tym wypadku kobiet, które zdradziły lub regularnie zdradzały partnera i utrzymywały w miarę udane związki mogły zażywać ostre copium żeby nie dopuścić do swojej głowy jakichkolwiek wyrzutów sumienia. Z czym zazwyczaj miałem niebezpośrednią styczność (np. z historii znajomych) to:

- Zdradzała bo czegoś jej brakowało - coś co dawał jej gach, a nie dawał mąż/partner z kolei gach był
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

nie wiem jak kobiety, ale ja zdradziłem swoją wiele razy i nie mam z tym problemu, nawet już o tym nie myślę

@sandman97: ok, po jakimś czasie człowiek przestaje myśleć. Ale tuż po zdradzie nie miałeś wyrzutów sumienia, że zrobiłeś coś złego, coś przeciwko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
intuicyjny-nomada-63: Oczywiscie, że nie żałują. Idź pogadaj w robocie przy kawie z koleżankami i zagadaj pol żartem subtelnie o zdradach, to Ci wyjaśnią, że jak facet zdradza, to jest zły, a jak kobieta zdradza, to facet jest jeszcze gorszy, bo to jego wina i przez niego się tak zachowały. Zrozum w końcu, że kobiety nie mają czegoś takiego jak poczucie winy albo samokrytycyzm. Obecnie to są rozkapryszone paniusie, które skutecznie zabiły
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

@mirko_anonim właśnie tuż po zdradzie też nie miałem żadnych wyrzutów, nawet mnie to jarało w pewnym sensie

@sandman97: ok. Ale czy laska, z którą to robiłeś, miała poczucie winy, że zdradza swojego stałego partnera? A ty, nie miałeś myśli, że coś zepsułeś w swoim stałym związku (a może nie jesteś zadowolony ze swojego związku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim laska z którą to robiłem nie miała stałego partnera (przynajmniej tak mówiła). Gdyby miała to jeszcze bardziej by mnie to jarało, lubię jak laska zdradza ze mną fagasa. Co do drugiego pytania to nie uważam że cokolwiek zepsułem, dogadujemy się tak jak wcześniej
  • Odpowiedz