Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +158
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +93
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt

źródło: 3
Pobierz
@greenbong: no i co mówią laski/laska, z którymi zdradzasz? Rozmawiałeś
@mirko_anonim: raczej nie wiedzą że kogoś mam
@Shredd1e: nie no, wtedy to wiadomo, że jest przypau. ( ͡
- Zdradzała bo czegoś jej brakowało - coś co dawał jej gach, a nie dawał mąż/partner z kolei gach był
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@greenbong: chodziło mi o to, czy rozmawiałeś z laskami, z którymi zdradzasz, jak się z tym czują i czy nie mają wyrzutów sumienia wobec stałego partnera (nie mam na myśli tu Ciebie ;) ?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: 1000041162
Pobierz@sandman97: ok, po jakimś czasie człowiek przestaje myśleć. Ale tuż po zdradzie nie miałeś wyrzutów sumienia, że zrobiłeś coś złego, coś przeciwko
@sandman97: ok. Ale czy laska, z którą to robiłeś, miała poczucie winy, że zdradza swojego stałego partnera? A ty, nie miałeś myśli, że coś zepsułeś w swoim stałym związku (a może nie jesteś zadowolony ze swojego związku