Wpis z mikrobloga

@EnzoMolinari: tłumaczę ludziom mniej pewnym siebie ode mnie że niepotrzebnie mają poczucie winy. A tchórzem jesteś ty - bo nie ma większego tchórzostwa niż konformizm. Obrażasz mnie bo jesteś tchórzem niezdolnym do buntu.
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: to ja stwierdzam fakt że jesteś tchórzem. Jesteś zerem niezdolnym to własnego zdania. Umrzesz byle nikt cię nie obrażał więc prosze bardzo, idź umieraj. Twoje własne życie jest mniej dla ciebie warte niż słowo obcego
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: próbujesz mi dać białe piórko i myślisz że to przyniesie jakikolwiek skutek. Typie ty już przegrałeś tą dyskusję. Pokazałeś że jesteś kukoldem bez własnego zdania a do tego tchórzem.
Jak ruscy wjadą to tych którzy poszli na te śmieszne ćwiczenia odstrzelą w pierwszej kolejności. Możesz mnie obrażać ale to ja przeżyję i to za moje nieruchomości zdechniesz. To ja będę po potencjalnej ewentualnej wojnie żył jak pączek w maśle
  • Odpowiedz
dopatrywanie się tutaj analogi do sytuacji w której chcemy powołać ludzi na krótkie ćwiczenia celem przygotowania do wojny obronnej

@D00D00: diabeł tkwi w szczegółach
Na razie to "krótkie ćwiczenia wojskowe", potem się okaże że kończą się obowiązkową przysięgą i będą cię co roku ciągać przez miesiąc po poligonie, bez żadnych przywilejów i z rekompensatą w wysokości najniższej krajowej
I oczywiście kobiet to nie będzie dotyczyło, bo mają dziurę między nogami
  • Odpowiedz
no takie są koszty niepodległości

@D00D00: Koszty niepodległości to dyskryminacja płciowa? Poza tym koszty niepodległości to ja płacę w podatkach, na państwo które nigdy mi nic nie dało i nie broni moich interesów
  • Odpowiedz