Aktywne Wpisy

Caracas +478
Z informacji totalnie nieprzydatnych.
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte
Mark Rutte – będąc premierem Holandii przez ponad 14 lat dzień w dzień jeździł do pracy rowerem.
Aktualnie od 2024 roku jest sekretarzem generalnym NATO (ludzie również dojeżdża do siedziby NATO rowerem.
Rutte

źródło: temp_file4231967228401443203
Pobierz
editores +24
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
#usa #trump #polityka #heheszki
źródło: GluEbesWMAAvG3a
Pobierz@Jagassb no ale rzuca populizmy o wielkim murze na granicy, MAGA itd więc do troglodytów to trafia ¯\(ツ)/¯
Lepiej bym tego nie ujęła. Cała giełda uwalona na czerwono, a pomarańczowy jeszcze zapowiedział wielką wojnę ojczyźnianą na cła na drugiego kwietnia XDDD. Już nie mogę się doczekać
źródło: 482376071_17898130464117302_1349734766328953852_n
PobierzTo niewielka cena za dwie wiadomości, które w sumie są nieznaczące wobec gospodarki. Ale co ja tam wiem.