Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Masakra co to teraz się porobiło na rynku IT? Wcześniej zdalna na luzie, teraz od prawie roku w ofertach pracy widzę tylko stacjonarną albo zazwyczaj hybrydową. Znacznie mniej zdalną. Dramat z tym, że nie ma zdalnej. Jest zdalna czy to ja źle szukam?

#pracbaza #pracait #programista15k

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

podziekuj wszystkim gamoniom co jadą na OE :)

@Rudz1elec: P---------e na OE równie dobrze można robić więcej niż typowy dzień w biurze gdzie kilka godzin się pali na kawki i obiady.
Do biur ciągną g---o menago którzy chcą "czuć władze" a zdalnie nie mogą tak się poczuć. Do tego Grażynki które chcą sobie plotkować w biurze i inni którzy nie mogą z rodziną w domu wysiedzieć albo inne firmowe działy
  • Odpowiedz
@zibigk: ja robie dużo więcej zdalnie niż robiłem w biurze, w biurze chodziliśmy co chwilę na kawę, staliśmy przy biurku i dalej gadaliśmy, a to wszyscy razem na obiad - sporo osób z którymi gadałem ma podobnie
Pracując z biura jeszcze łatwiej walić w c---a na dłuższą metę, bo ma sie wymówkę, że przecież się było w robocie
  • Odpowiedz
@fat_american_kid: Probujesz mi cisnac, ale Ci nie wychodzi.
Juz od czasow arystotelesa przyjelo sie, ze to nadawca odpowiada za to, aby adresat zrozumial przekaz. I jesli do tego nie dochodzi, to nadawca musi cos z tym zrobic, nie adresat.
Co ciekawe, do dzis sie to przyjmuje zarowno w psycholoogii, socjologii jak i ogolnie w naukach humanistycznych.
  • Odpowiedz