Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci przy zarobkach na pare 11k netto warto pchac sie teraz w #mieszkanie #lublin?
to co by nas interesowało czyli powyżej gdzieś 70m rata mogłaby wynieść ~3500zł

zastanawiam sie czy jeszcze nie byloby dobrze poczekac, bo ceny sa odrealnione do srednich zarobkow tutaj
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grubber89: Nie wiadomo, czy nie będzie musiał uciekać przed radioaktywną chmurą ze wschodu, a wtedy głupio będzie płacić za nieruchomość, z której nie da się skorzystać :)
  • Odpowiedz
@crazy_wolf: Będzie miał przynajmniej jakiś powód żeby zostać i bronić unita który być może kiedyś będzie jego, a przy okazji będzie miał sposobność filtrować radioaktywne powietrze własnymi płucami (ku chwale ojczyzny) :)
  • Odpowiedz
@divinemadrid: Ja tak czekam od stycznia 2024 a mamy marzec 2025. Zarobki z 11 netto wskoczyły nam na około 14 netto.
Jakbym nie czekał to już bym spłacał kredyt od roku, a tak to wynajmuje i komuś spłacam.
Wszystko zależy od waszej sytuacji, ja żałuje że czekałem :)
  • Odpowiedz
@divinemadrid: Warto, ale w dobrej cenie. Na twoim miejscu nie spieszyłbym się, ale szukał mieszkania w okazyjnej cenie. Może komuś będzie się spieszyć. Wszyscy się spuszczają jakie to wielkie spadki nas czekają, a ja uważam że taki c--j. Będą pojawiać się okazje które będą schodzić w miarę szybko, a reszta będzie stała w miejscu do kolejnego rajdu cenowego po cięciu stóp i wzroście średnich zarobków. Masz dużo czasu na rozglądanie
  • Odpowiedz