Aktywne Wpisy

Metodzik +105
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)

darkmen2905 +33
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
#kiedystobylo #winamp #mp3 #player #muzyka
źródło: winamp
PobierzAle gdzie panie z tą skórką paskudną!
źródło: Winamp-2_1
Pobierz@bidzej:
Normalnie, nigdy z niego nie korzystałem. Muzyki słucha się tak, jak została zmiksowana a nie jakiejś swojej podbarwionej wizji. Picassa na ścianie też byś podmalował po swojemu bo ma na Twój gust zbyt blade kolory? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dzieju41: autorom, którzy zrobili z niego koszmarka. A mógł się rozwijać spokojnie jak np. taki foobar, albo nawet wcześniej wspomniany aimp.
Jak chcę usłyszeć lepiej linię basu, bo interesuje mnie jej struktura, to podbijam dolny środek, albo jak wysokie tony za bardzo sieją mi na głośnikach, to przytnę sobie górę. To nie żadna wizja, tylko czysty pragmatyzm. Już nie wspomnę o tym, że mastering za czasów loudness war niemal dosłownie powodował, że uszy
źródło: temp_file68722769077069095
Pobierz@Saprofit:
Analogicznie - jak masz kiepskie okulary to kupujesz dobre okulary a nie poprawiasz obraz tak i tu po prostu wymieniasz słuchawki czy kolumny na lepsze i wtedy nic nie sieje a bas jest wyrazisty bez podbarwiania.
No i nie wszędzie zabiorę ze sobą dobre kolumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@Saprofit:
Tutaj akurat ciężko, bo każdy korektor wprowadza tez przesunięcia fazowe dla danego pasma a to już mocno słychać ale zgoda, na głośnikach starego laptopa można się od biedy poratować.
Jest cała masa fajnych słuchawek i nie mówię tu o jakichś audiofilskich audio-voodoo jak Meze Empyrean tylko solidnych puszkach, które nie