Aktywne Wpisy
Techguy91 +84
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś

Metylo +43

źródło: temp_file8164932907680864075
Pobierz
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 113-114kg.
Średnio na dzień jem obecnie 2500kcal - 300-330B/30T/230WW.
Jeśli chodzi o towar, stack do zawodów, test/master/tren czyli klasyka, trenu 30mg na dzień, w ostatnim tygodniu doszła oxa w ilości 50mg dziennie. Test mniej niż 1g, więc niedużo.
Cardio 6x65min.
Kroki 10k.
Suplementacji nie opisuje, sporo tego.
Treningi w systemie splitu, ale takiego gdzie każda partia praktycznie jest orana 2x w tygodniu.
Sen 7-8h dziennie.
Praca nie licząc treningu (3h), to jakieś 5-7h dziennie.
Tak jak pisałem kilka tygodni temu, daje update na 4-5 tygodni do zawodów, już ogolony. :)
Ostatnie dni i tygodnie bardzo ciężkie, nie czułem tak dużego głodu od roku 2020, gdy zakładałem tutaj konto jeszcze jako junior, a potem mistrz Polski juniorów.
Ssanie od rana do wieczora, na treningu nóg muszę używać już efedryny, tak żeby były wykonane na takim poziomie na jakim sobie życzę.
Ostatni weekend spędziłem w Poznaniu, ucząc się pozowania, osoby pochodzące tego miasta mają mega fart, bo dysponują obecnie najlepszą siłownią w całej Polsce. FENIX GYM.
Pozdrawiam, kolejny update dam na 2 tygodnie do startu, później fotki.
#sterydy
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#pokazforme
#dieta
źródło: D4B50874-CF16-497D-AEE5-5E7495337234
Pobierzźródło: 3DDD5166-19CF-457E-ACEE-2B87B37FD0F0
Pobierzźródło: IMG_3368
Pobierzźródło: 6F7CD2F4-F5C5-470D-809B-69631CE45097
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Soothsayer Będę zadowolony jak nie zabije mnie stres i zrobię wszystko na scenie od a do z, tak jak mam zaplanowane. Na miejsce nie mogę liczyć dobre w tym roku, tam są takie konie, że ciężko to sobie wyobrazić.
@onepnch Tak sobie myślę, że chyba do śniadania zacznę dosypywać, mam naturalną to nie będzie czuć smaku.
Komentarz usunięty przez moderatora