Wpis z mikrobloga

Za 4 tygodnie i 5 dni debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.

Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.

Obecna waga 113-114kg.

Średnio na dzień jem obecnie 2500kcal - 300-330B/30T/230WW.

Jeśli chodzi o towar, stack do zawodów, test/master/tren czyli klasyka, trenu 30mg na dzień, w ostatnim tygodniu doszła oxa w ilości 50mg dziennie. Test mniej niż 1g, więc niedużo.

Cardio 6x65min.

Kroki 10k.

Suplementacji nie opisuje, sporo tego.

Treningi w systemie splitu, ale takiego gdzie każda partia praktycznie jest orana 2x w tygodniu.

Sen 7-8h dziennie.

Praca nie licząc treningu (3h), to jakieś 5-7h dziennie.

Tak jak pisałem kilka tygodni temu, daje update na 4-5 tygodni do zawodów, już ogolony. :)

Ostatnie dni i tygodnie bardzo ciężkie, nie czułem tak dużego głodu od roku 2020, gdy zakładałem tutaj konto jeszcze jako junior, a potem mistrz Polski juniorów.

Ssanie od rana do wieczora, na treningu nóg muszę używać już efedryny, tak żeby były wykonane na takim poziomie na jakim sobie życzę.

Ostatni weekend spędziłem w Poznaniu, ucząc się pozowania, osoby pochodzące tego miasta mają mega fart, bo dysponują obecnie najlepszą siłownią w całej Polsce. FENIX GYM.

Pozdrawiam, kolejny update dam na 2 tygodnie do startu, później fotki.

#sterydy
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#pokazforme
#dieta
Lewusx - Za 4 tygodnie i 5 dni debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia...

źródło: D4B50874-CF16-497D-AEE5-5E7495337234

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: na zdjęciu tyłem masz dosłownie dwa razy większa prawą łapę i bark, to kwestia nierównej napinki czy faktycznie jest taka dysproporcja?
  • Odpowiedz
  • 5
@Morison: Perspektywa, w rzeczywistości prawe ramię jest o 2cm większe niż lewe.

@Soothsayer Będę zadowolony jak nie zabije mnie stres i zrobię wszystko na scenie od a do z, tak jak mam zaplanowane. Na miejsce nie mogę liczyć dobre w tym roku, tam są takie konie, że ciężko to sobie wyobrazić.

@onepnch Tak sobie myślę, że chyba do śniadania zacznę dosypywać, mam naturalną to nie będzie czuć smaku.
  • Odpowiedz