Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +37
W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność XD. Ba, typy po 40 łudzą się że mają szanse u dwudziestolatek.
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
rysio77 +269
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
źródło: 2025_03_10_19_23_40_642
Pobierz@kidi1: Te baby to ni majo żodnych pasji, tylko by plotkowały i w cudze życie nos wsadzały, nie to co hopy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000020612
PobierzLewy pewnie też już nieoficjalnie pewnie nie jest w związku z Aną, ale nie mogą się rozwieść bo wizerunek, wspólne biznesy, firmy, kontrakty, reklamy , itp. ¯\(ツ)/¯