Aktywne Wpisy

jedz_se +2295
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania

źródło: wyrok
Pobierz

ShadyTalezz +368
z januszexowego na polski - pracodawcy boją się, że pracownicy się dowiedzą jak są dymani
#januszebiznesu #pracbaza #antykapitalizm
#januszebiznesu #pracbaza #antykapitalizm

źródło: GunkwGRWUAEmLaF
Pobierz
Hej, chciałbym kupić sobie Asics Novablast 5 jednak nie mam możliwości przymierzenia, biegam w starych ub 4.0.
Jak znaleźć dobry rozmiar w asics? Czy jest jakaś reguła? mam 27.5cm dlugość stopy.
Piszą na stronach tak jak but treningowy dodaj około 1 cm/ startowy to 0.5 cm
Wychodzi mi
rozmiar 43.5 - startowy
rozmiar 44,5 - treningowy.
Dobrze myślę? 5km max biegam więc w sumie nie wiem jaki rozmiar brać ;/
Bo cos mi sie wydaje ze celujesz w za male. Dzisiaj w tagu byl juz wpis o asicsach i rozmiarowce zerknij tam.
Ja mam stope 26cm, biegam w 42.5/43, novablast 3 mam 42.5 i one sa w sam raz.
Ty masz 1.5 cm dluzsza stope i chcesz kupic 43.5, ciasno to widze.
@PurpleHaze: to mogę podać jutro ewentualnie po 0000 bo nie pamiętam XD
Ogólnie kupiłbym jakieś tańsze ale te podobno najlepsze jakość cena
A te novablast 2 też byś wziął 44?
@maciup88: Hej, mam pytanie bo już kusiło mnie te novablast 5 rozmiar 44 na zalando za 629, jak myślisz jest szansa że będą na zalando lounge niebawem? Bo widzę wszędzie ten but wyprzedany
źródło: temp_file8858860017428921768
Pobierzhttps://www.zalando.pl/asics-novablast-5-lite-show-obuwie-do-biegania-treningowe-lite-show-huddle-yellow-as142a17z-e11.html