Wpis z mikrobloga

Czy wy też macie takie otoczenie kobiet, które nie złożą wam życzeń na dzień mężczyzn bo jest przecież dzień chłopaka który się bardziej przyjął, po czym w ten dzień też wam nie złożą?
Jakby wcale o to nie dbam, ale kiedyś pisałem jakieś ładne życzenia indywidualnie, albo na jakiś czatach grupowych. Teraz mam wyrąbane, składam tylko w rodzinie i to też nie wszystkim. Nie dlatego że nawet mi nikt nie składa, tylko że nawet jest to traktowane jak obowiązek, że ja przecież powinienem złożyć, a jak napiszę wszystkiego najlepszego to że olewcze, no to lepiej wcale nie pisać.

#logikarozowychpaskow #dzienkobiet #dzienmezczyzn #p0lka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@WiecznySingielprzed30: no i prawidłowo, ale ja w rodzinie mam więcej kobiet i w pracy to samo, a rozwala mnie ta hipokryzja że same nie złożą, a facetów traktują jak obowiązkowych dostarczycieli ciepłych słówek.
  • Odpowiedz
Czy wy też macie takie otoczenie kobiet, które nie złożą wam życzeń na dzień mężczyzn bo jest przecież dzień chłopaka który się bardziej przyjął, po czym w ten dzień też wam nie złożą?

@AshtarPL: ile wy macie lat że o to się ssracie?
  • Odpowiedz
  • 0
@AlienFromWenus: po pierwsze jestem jeden i nie sram się o to, wystarczy przeczytać cały wpis ze zrozumieniem.
A hipokrytki różnie, od 26 do 60+, u młodszych o dziwo to nie występuje.
  • Odpowiedz