Aktywne Wpisy

mmm_MMM +16
Igrzyska Olimpijskie 2030 odbędą się we Francji, jednak z powodu braku odpowiedniego, nowoczesnego toru łyżwiarskiego oraz chęci uniknięcia kosztownej budowy nowego obiektu, konkurencje w łyżwiarstwie szybkim zostaną rozegrane poza krajem gospodarzem. Organizatorzy rozważają dwa główne ośrodki, które posiadają już odpowiednie tory: Turyn (Włochy) lub Heerenveen (Holandia).
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: obraz
Pobierz
tomwick55 +10
Mileta Rajović - defensywny napastnik Legii Warszawa
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
źródło: 1000028040
Pobierz

Witam po przerwie, coś się zaczęło ruszać w biznesie. Zapraszam także na stronę internetową oraz FB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Kupiłem gmole i założyłem na moto - fotka w załączniku. Mam jeszcze gmole na kierownicę, ale stwierdziłem że będę je zakładał jak ktoś poprosi.
2. Wiele osób pytało - OC pod wynajem na takie moto wychodzi około 430zł.
3. Pierwsze dwa wynajmy "po znajomości" odbyte w zeszłym tygodniu i w weekend - moi znajomi chcieli spróbować jazdy na motorku i bardzo im się to spodobało. Totalni laicy, nigdy wcześniej nie jeździli. Poradzili sobie świetnie i mówią, że będą wynajmować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Przez weekend miałem około 8 telefonów o wynajem + 2 osoby pisały do mnie na fb/olx. Dzisiaj też już dzwonią kolejne osoby i chcą się zapisywać na kwiecień. Jedna pani chce wynająć moto na 2 tygodnie. Jeśli będą faktycznie tak wynajmować, to w kwietniu będę musiał dokupić kolejne moto.
5. Już widzę też, że będzie trzeba wprowadzić jakieś drozsze ceny na weekendy.
6. Sezon oficjalnie rozpocznę od 21 marca, bo ze spraw do załatwienia jeszcze trochę zostało - m.in. muszę kupić kaski, znajoma musi mi podesłać skończony regulamin i umowe najmu, ale muszę też wyszykować drugie moto, które wymaga serwisu, bo trochę stało.
Ze spostrzeżeń - najbardziej mi się opłaca reklama na OLX i Google Ads. Na tiktoka wrzucam jakieś rolki i ostatnie kręcą mi po 20k wyświetleń, jedna miała nawet ponad 80k. Zwykle to po prostu obrazki z motorkami 125, chatgpt mi podrzuca pomysły, ja tylko szukam zdjęć i to wstawiam xD
Koszt całego przedsięwzięcia jak na razie to 21600zł. Liczę tu wszystko, od moto po stronę internetową i reklamy.
Następny update zrobię pewnie jakoś na początku kwietnia.
#motocykle #motocykle125
źródło: Screenshot 2025-03-10 at 17.26.06
PobierzHonda super wybór, chyba najładniejsze 125. Sam odkładam, ale na cb650.
Wiesz, zrobisz jak zechcesz, napisalem bo wiem jakimi debilami sa niektorzy klienci
źródło: Screenshot_2025-03-10-18-01-47-74_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
PobierzNie boisz się że przyjdzie typ z lewym dowodem i już więcej moto nie zobaczysz, bo w trzy godziny je rozbiora na graty, a ramę wrzucą do Odry?
:D