Aktywne Wpisy

unicorn_ +20
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
Jaadammm +245
W latach 2014-2024 zapłaciłem 36 850 zł za obowiązkowe ubezpieczenie OC mojego samochodu.
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby
To co, #wykopefekt i blokowanie wyjazdu z domu sędziego?
Cel słuszny bo walka z debilnymi sędziami.
Znając postPRLowskich sędziów, to dostaniemy 250 zł mandatu, albo 3 lata więzienia z zamknięciem #wykop (bo platforma służy do zmowy przeciwko wolnym "umysłowo" sędziom)
#prawo #wolnesady #klimat
źródło: temp_file3986782183613013405
Pobierzźródło: Screenshot 2025-03-10 195359
Pobierz