Aktywne Wpisy

Veillo +10
Niezmiernie mnie denerwuje, że zamiast gier robi się teraz coś na zasadzie interaktywnych filmów. Nie zrozumcie mnie źle, są mega fajne gry potrafiące budować napięcie, ale czytając setną recenzję jakiejś gry, dajmy na to star wars survivor oceny 9/10 to mnie szlak trafia. jaka wspaniała fabuła, a to poprostu zadania idź tu przynieś to, idź tam i rozwal przeciwników. Kolejny aspekt to dialogi pisane jakby były pisane przez dzieciaki z podstawówki, mega

Witam wszystkich serdecznie w ten wielkanocną, poniedziałkową noc.

źródło: temp_file4385260347781986115
Pobierz
Czy was w tym @allegro_pl już do reszty...nie powiem co? Po waszych zmianach łącznie będzie do mnie przyjeżdżać 6 kurierów... Z czego ze 3 po 1-2 paczki. Makes perfect sense! I tak nie wygracie z InPostem, dajcie już sobie siana xD
@wypokpok: Takie opłaty za SMART dowalili na InPost, że zacznę w tym tygodniu przeliczać, ale w kilku ofertach raczej wyłączę ¯\(ツ)/¯
Wygrać pewnie ciężko ale próbować warto. Wolałbym się nie obudzić w kraju bez konkurencji dla inpostu.
Przy czym nie chodzi mi o obronę allegro w tym konkretnym przypadku, ale mam nadzieję że inne usługi konkurencyjne będą się rozwijać.