Aktywne Wpisy
strike_lucky +9
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +946

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
Firmę zakłada ktoś z rodziny, ma prawie zerowe doświadczenie w prowadzeniu firmy. Chcę pomóc, chociaż sam już nieco pozapominałem co i jak.
Ze względu na odległość i jej pracę pon-pt, myślę że najlepiej będzie skorzystać z którejś z usług księgowości internetowej.
Ja używałem iFirmy, ale tylko do wystawiania faktur, ale wydawał mi się mieć nieco skomplikowany interfejs. Jakie macie zdanie o inFakt - przereklamowany, czy może się nada?
#firma #ksiegowosc #ksiegowoscinternetowa #kiciochpyta
Jeśli chciałbyś testować Infakt to polecam mój link który daje 10% zniżki na pierwszy rok:
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
inFakt ma faktycznie nachalny ten marketing, ale na szczęście idzie to w parze z samym produktem.
Nie wiem co dokladnie potrzebujesz, ale u mnie padło na infakt przez:
- możliwość integracji z rachunkiem via Banqware (podgląd i prognoza salda, automatyczne odhaczanie faktur)
- skanowanie faktur kosztowych telefonem (wygodna sprawa - puszczasz zdjęcie, kataloguje to już
źródło: ifk
Pobierz