Wpis z mikrobloga

Witajcie, mam do was prośbę o poradę. Z której księgowości internetowej jesteście zadowoleni?
Firmę zakłada ktoś z rodziny, ma prawie zerowe doświadczenie w prowadzeniu firmy. Chcę pomóc, chociaż sam już nieco pozapominałem co i jak.
Ze względu na odległość i jej pracę pon-pt, myślę że najlepiej będzie skorzystać z którejś z usług księgowości internetowej.
Ja używałem iFirmy, ale tylko do wystawiania faktur, ale wydawał mi się mieć nieco skomplikowany interfejs. Jakie macie zdanie o inFakt - przereklamowany, czy może się nada?

#firma #ksiegowosc #ksiegowoscinternetowa #kiciochpyta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@epigraf: Kwestia indywidualna moim zdaniem. Kazyd program do prowadzenia JDG ma 30dni darmowe wiec możesz sprawdzić który wydaje się najczytelniejszy. Ja zrobiłem tek 5lat temu i wybrałem Infakt i od tamtej pory jestems zadowolony.

Jeśli chciałbyś testować Infakt to polecam mój link który daje 10% zniżki na pierwszy rok:
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
  • Odpowiedz
Porownywalem zarówno inFakt, wFirma, iFirma i finalnie wybrałem (i od 4 lat siedzę) w inFakt.
inFakt ma faktycznie nachalny ten marketing, ale na szczęście idzie to w parze z samym produktem.

Nie wiem co dokladnie potrzebujesz, ale u mnie padło na infakt przez:
- możliwość integracji z rachunkiem via Banqware (podgląd i prognoza salda, automatyczne odhaczanie faktur)
- skanowanie faktur kosztowych telefonem (wygodna sprawa - puszczasz zdjęcie, kataloguje to już
cebula12klocuch13 - Porownywalem zarówno inFakt, wFirma, iFirma i finalnie wybrałem (...

źródło: ifk

Pobierz
  • Odpowiedz