@badreligion66: Dzień Chłopaka jest obchodzony od minimum 1999 roku. Berkowicz był wtedy w wieku licealnym. Ani razu nie miał nic na 30 września? Jakoś nie chce mi się wierzyć. To już ja pamiętam w okolicach 2002/2003, że już coś takiego było w szkołach, choć byłem wtedy w 4/5 klasie podbazy, więc na pewno i w liceach obchodzono w tamtym okresie.
@badreligion66 bekowicz to mysli chyba, ze on gasi Tuska xD najgorsza krzywde to mu robia wyborcy konfy, bo ci idioci mu caly czas przyklaskuja a bekowicz mysli, ze robi dobrze.
@badreligion66: kolejne zaoranie Tuska jego własną bronią odcinek 237. Brawo, Tusk nigdy nie był bystrzakiem ale te błazenady na twiterze chyba sam pisze.
@badreligion66 mam taką wizję. Ze za parę lat berkowicz się przesliznie do pisu, zdobedzie naście tysięcy głosów i przyjdzie czas dzielenia stolików i ktoś mu wyciągnie te jego wszystkiego debilne tweetty i mu grzecznie podziękują za współpracę
@badreligion66: Berkowicz chyba się uparł, że jak będzie komentował każdy wpis premiera, to będą rosły mu zasięgi. Nawet jeśli nie ma kompletnie nic do powiedzenia.
@badreligion66: niech ktoś mi wyjaśni czemu Tusk miałby nie być premierem skoro ten urząd nie zależy od wyborów prezydenckich. Czy to chodzi o jakieś teorie rozłamu opozycji czy tam przedterminowych wyborów czy co
źródło: temp_file354467908084223308
PobierzDobra straciłem czas i sprawdziłem 80 tys. konfederuskich baranów XD