Wpis z mikrobloga

Chłop jest podjarany tym Switchem 2, mam nadzieje, że będzie kompatybilność wsteczna bo bym ograł jeszcze raz Zeldy, a switcha 1 sprzedałem z niewiadomego powodu
#nintendoswitch
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chłop jest podjarany tym Switchem 2, mam nadzieje, że będzie kompatybilność wsteczna bo bym ograł jeszcze raz Zeldy, a switcha 1 sprzedałem z niewiadomego powodu

@ActiZ: być będzie tylko pytanie jaka. Mam nadzieję, że będzie podbijać gry ze switcha do natywnej rodziałki switcha 2 a nie jak na 3DS, że gry z DS-a wyglądały jak rozmazana breja.
  • Odpowiedz
będzie kompatybilność wsteczna

@ActiZ: jest potwierdzona, ale nie w pełni (ludzie podejrzewają, że jakieś dziwaczne przystawki, które wykorzystują IR prawego joycona nie będą działać). gniazdo na carty w każdym razie jest.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: A są informacje dot. klatek na sekundę? Bo szczerze mówiąc bardziej to by mnie interesowało niż rodzielczość

@ActiZ: będziesz miał obraz z gry, która często już nie działała natywnie w 720p rozciągnięty na 1080p xD

Druga sprawa to klatkarz jest w kontroli dewelopera. Podejrzewam, że tutaj nic się nie zmieni. Natomiast gry może chociaż jakimś sensownym nieobowiązkowym algorytmem
  • Odpowiedz
o nie, te mniej niż 10 gier nie będzie działać na switchu xD

@Kryspin013: dokładnie, walić te wynalazki

Druga sprawa to klatkarz jest w kontroli dewelopera. Podejrzewam, że tutaj nic się nie zmieni.

@Kryspin013: będzie mniej spadków może chociaż, bo widać to w przypadku podkręcenia zwykłego switcha na przykład, ale tą rozdzielczością to mnie też zaczynasz martwić. nintendo ma w dupie jak gry wyglądają na wstecznej kompatybilności, widać
  • Odpowiedz