Aktywne Wpisy

Ana77 +48
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
#nintendoswitch
@ActiZ: być będzie tylko pytanie jaka. Mam nadzieję, że będzie podbijać gry ze switcha do natywnej rodziałki switcha 2 a nie jak na 3DS, że gry z DS-a wyglądały jak rozmazana breja.
@ActiZ: jest potwierdzona, ale nie w pełni (ludzie podejrzewają, że jakieś dziwaczne przystawki, które wykorzystują IR prawego joycona nie będą działać). gniazdo na carty w każdym razie jest.
@ActiZ: będziesz miał obraz z gry, która często już nie działała natywnie w 720p rozciągnięty na 1080p xD
Druga sprawa to klatkarz jest w kontroli dewelopera. Podejrzewam, że tutaj nic się nie zmieni. Natomiast gry może chociaż jakimś sensownym nieobowiązkowym algorytmem
@Kryspin013: dokładnie, walić te wynalazki
@Kryspin013: będzie mniej spadków może chociaż, bo widać to w przypadku podkręcenia zwykłego switcha na przykład, ale tą rozdzielczością to mnie też zaczynasz martwić. nintendo ma w dupie jak gry wyglądają na wstecznej kompatybilności, widać
@inrzynier: z niekompatybilnych gier to praktycznie labo, ring fit, 1 2 switch i jakieś dwie gry indie.