Aktywne Wpisy

abd00l3k +456
Ja tylko przypominam, że w czasie COVID te konowały miały stawki x2, pomyślcie jakie wtedy było eldorado. Temat trzeba grillować tak samo jak temat Majtczaka, do skutku.
#lekarz #lekarz100k
#lekarz #lekarz100k

Dragnipurake +29
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz

Nagrywam filmy na Instagrama dla swojej marki i szukam zewnętrznego SSD do zrzucania materiałów z telefonu i Google Drive (chmura droga, mam tylko 200GB).
Wystarczy mi 500GB, max 1TB, ale raczej mniejszy, bo budżet ograniczony. Na Allegro widziałem ADATA SC610, ale ma sporo negatywnych opinii.
Nie zależy mi na ultra prędkości, ważniejsza niezawodność i trwałość. Macie coś godnego polecenia?
#pcmasterrace #ssd #komputery
TL;DR kup samusunga, ale nie ufaj i rób backup.
Przy budżecie ograniczonym kup adata, kingston lub crucial.
Unikaj przenośnych Sandisków lub WD.
Kilka faktów o dyskach SSD, z perspektywy osoby, która zajmuję się odzyskiwaniem danych z takich dysków na
A powiedz mi, jak mówisz że dysk padnie - to z jakichś powodów złego używania, czy tak sam z siebie?
I jeżeli padnie, to mówisz o kolejnych latach czy może się to już stać pierwszego roku?
Chodzi mi o to, że materiały chciałbym trzymać max rok, a pewnie 6 miesięcy albo krócej. W przyszlości te stare zgrywać na jakiś dysk HDD który
Pytasz grabarza, czy ludzie umierają ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dysk SSD mają określoną liczbę cykli zapisu, po prostu się zużyją prędzej lub później. Tyle w teorii.
W praktyce potrafią paść szybciej. Proponuję zgrywać na bieżąco na SSD (bo tak pewnie o wiele wygodniej) i w miarę możliwości zgrywać na inny nośnik (HDD czy SSD obojętne,
Brałbyś:
1. https://www.x-kom.pl/p/1224772-dysk-zewnetrzny-ssd-adata-dysk-ssd-external-se880-500gb-usb32a-c-gen2x2-niebieski.html
2.
3. nie warto, konstrukcja jest taka sama jak w opcji 1 i 2, niczym niby to się nie różni, jednak może się łatwo przegrzewać przy większej ilości przesyłanych danych. Dwa, do telefonu nie podłączysz bez adaptera usb-c - brak w zestawie.