Aktywne Wpisy
blackghost +29
Tak się zastanawiałem dziś z żoną oboje level 40+ i mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że

Mireczki ile macie km do pracy? Zmieniam prace, jeździłem do poprzedniej 20 km w jedną stronę, teraz będę mial około 32 km od domu do siedziby, w jedną stronę. Autko w dieslu pali mi kolo 5l, czasem kolo 4 na 100km, nie zbankrutuje na paliwo? Niestety musialem juz zmienic prace dla komfortu psychicznego a nic blizej nie bylo, zero odpowiedzi na wyslane cv. Jak myślicie te ponad 30km to sporo czy do
Amerykański fundusz BlackRock przejmie kontrolowany przez Chiny podmiot CK Hutchinson, który jest operatorem portów w wielu krajach, w tym także gdyńskiego terminalu. "To element globalnej gry administracji Donalda Trumpa, która chce odzyskać infrastrukturę krytyczną na całym świecie...".
Znalezisko:
https://wykop.pl/link/7665783/amerykanska-spolka-blackrock-przejmie-port-w-gdyni
#ukraina #wojna #rosja #chiny #trump
źródło: temp_file5671811601011338611
Pobierza to nie mieli odchodzić od globalizmu? Mieli zająć się swoimi sprawami w Ameryce
@bb007: Nie trzeba być właścicielem, wystarczy być regulatorem, zawsze można w ustawie wpisać takie zabezpieczenia,, żeby nie był w stanie tego zrobić.