Wpis z mikrobloga

Do pisowców i konfederatów. Jest wielu ludzi, jak ja, którzy mają centrowe poglądy z lekkim zabarwieniem konserwatywnym, albo nawet konserwatyści którzy nigdy nie zagłosują na zdemoralizowany PiS lub szurską Konfederację. Bo w Polsce racjonalnej prawicy NIE MA. I zawsze zagłosujemy na PO, Hołownię czy nawet PSL niż na tą pseudoprawicę. Ewentualnie nie pójdziemy na wybory. #polityka
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fornson23: konserwa głosująca na partię wspierająca lgbt albo PSL który wspiera złodziejska patodeweloperke, bardzo ci wierzę w tą historię. Po drugie PiS to nie prawica, pod żadnym względem, no może poza tym że się kleją do kościoła jak mucha do gówna. Konfederacja ma za dużo szurow w swoich szeregach i tez mają daleko do typowej rozsądnej prawicy, ale w wyborach jedyny sensowny wybór to slauwek, tylko dlatego żeby pokazać politykom
  • Odpowiedz
@Niedowiarek: a gdzie tak napisałem? Po prostu prawdziwy konserwatysta nigdy nie zagłosuje na rząd w którym mogą się znaleźć tacy ludzie jak Żukowska, Biedroń czy Biejat, to są odklejancy nadający się do Choroszczy, a nie do polityki. Lgbt to szkodliwa sekta odklejncow
  • Odpowiedz
@Jariii: ty wiesz najwięcej o konserwatyzmie, bordo z anime na awatarze siedzące tutaj cały dzień i spamujący neuropskim gównem, jesteś zwykłym przegrywem i szczerze ci współczuję
  • Odpowiedz
  • 25
@Jariii @Godir17 a no właśnie, nie wspomniałem o najważniejszym, z ostatnich miesięcy. Wiernopoddańczość Trumpowi, który przyznajmy szczerze, realizuje politykę przeciwną do polskiej racji stanu.
  • Odpowiedz
@Godir17: Ja wiem, natomiast ty masz poważne braki. Twój komentarz świadczy o strachu i frustracji skoro nie potrafisz się odnieść i mnie atakujesz. Kolejny pro tip populizmu o gospodarce to również nie jest konserwatyzm.
  • Odpowiedz
@fornson23: Trump może wkurzać tym, że robi zamęt i niewiaodmo co się stanie, ale realnie ocenisz go za jakieś pół roku, jeśli uda mu się podpisać jakiś pokój w którym ruscy nie zyskują jakoś dużo, to trzeba to będzie uznać za sukces. Wczoraj Musk zanim zaczął pisać jak dzban powiedział prawdę, na Ukrainie jest teraz impas i ogromna maszynka do mięsa, w której, to nieuchronnie Ukraina zmierza do porażki
  • Odpowiedz
@Jariii: nie mam po co z tobą dyskutować, siedzę tu nie od wczoraj i doskonale znam ciebie i twoich neuropskich kumpli, chcecie dyskutować na fakty, ale jak ktoś na prawdę potrafi tak dyskutować, to sami zaczynacie wyzywać xd szkoda mi na ciebie czasu, wyjdź na dwór i ciesz się pogodą, zamiast się tu kisić
  • Odpowiedz
@Godir17: Czyli przegrałeś z gościem co ma anime Avatar. Ja nie mam tutaj kumpli, na fakty nie masz szans wygrać dyskusji ze mną więc jakie to ma znaczenie, i mówimy na pole. Przed chwilą sam mnie wyzywałeś i płaczesz, że ktoś cię zwyzywał. Moralność Kalego xD
  • Odpowiedz
@Godir17: Patodeweloperow XDD Ty chyba nie wiesz jaką partią jest konfa albo wypierasz to. Wipler startując na prezydenta Warszawy non stop mówił o wspieraniu deweloperów i daniu im większej wolnej ręki do budowy bo "deweloper zrobi lepiej niż panstwo". To konfa jest przeciwko budownictwu społecznemu. To konfa jest przeciwko katasterowi.
Zresztą termin "PATODEWELOPERKA" wymyślił Śpiewak i to właśnie Konfa najgłośniej go za to atakowała, nawet w Kanale zero (lub jeszcze
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: narazie to poprzedni rząd wprowadził kredyt 2%, a obecny rząd ma ministra ktory jest skorumpowany i cisnie wbrew logice i opinii wyborców za wprowadzeniem kredytu 0%, wiec jak zwykle, typowe wykopowe bordo, kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Wolny rynek w sprawie mieszkań, to nie to samo co korupcyjne układy rządu z deweloperami, które w polsce sa widoczne od 30 lat.
  • Odpowiedz
Czyli przegrałeś z gościem co ma anime Avatar

@Jariii: ale ja cie mam w dupie chłopie, dla mnie nie istniejesz, jestes tylko bordo przygłupem z wykopu, nie interesuje mnie co ty tam myslisz, masz poglady sprzeczne ze wszystkim co dobre, zwykly neuropek, albo platny troll, mi to obojetne, którą opcją jesteś
  • Odpowiedz
@Godir17: gdzie kłamstwa??? Czyli mam Ci teraz wstawić wszystkie filmy gdzie mentzen mówi żeby likwidować prawo zagospodarowania przestrzennego aby każdy mógł gdzie chce budować co chce??
Pokaz mi JEDNA WYPOWIEDZ gdzie ktoś z konfy jest przeciwny patodeweloperce.
Mówiłeś coś o patodeweloperce więc mówię SPRAWDZAM. Nie gadaj teraz o wolnym rynku bo właśnie zbyt wolny rynek stworzyl patodeweloperke. Tak samo jak zbyt wolny rynek sprawił w USA że ich żarcie nie
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: ale ja ci kolejny raz przypominam, od 30 lat w polsce rządzą ludzie ktorych ty bronisz, to oni stworzyli obecne prawo, obecne dopłaty i obecne ceny na rynku nieruchomosci, czepiasz sie goscia, ktory nie ma zadnego wplywu na państwo XD jestes conajmniej odklejony. Nigdzie nie widziałem zeby mentzen proponował dopłaty do budownictwa, proponował jeszcze większa wolnosc, co moze(nie musi) spowodowac wzrost liczby nowych firm, ktore będą sie tym zajmować,
  • Odpowiedz
@fornson23: psl to mały pryszcz, w PO jest jeszcze wiecej lobbystow patodeweloperki, wiekszosc politykow kazdej partii ma betonowe złoto, więc ich interes jest sprzeczny z interesem przecietnego wyborcy, ktory chce albo tanio kupic, albo tanio wynająć.
  • Odpowiedz
@Godir17 to znaczy że muszą strasznie źle rządzić nie??? A nie sorry od 30 lat mamy 2 na swiecie najszybszy wzrost gospodarczy. Jesteśmy najbliżej zachodu w całej 1000 letniej historii a noblista z ekonomii z 2024 Daron Acemoglu stawia Polskę za wzór tego jak powinno się rozwijać państwo. FAKTY.
Gdyby rządziła konfa to byś miał druga Białoruś która tak często się podniecają.
Więc po co nam Konfa która chce to zniszczyć?
Ivan_Sekal - @Godir17 to znaczy że muszą strasznie źle rządzić nie??? A nie sorry od ...

źródło: 1000047717

Pobierz
  • Odpowiedz