Aktywne Wpisy

kidi1 +30

źródło: 1000006713
Pobierz
Bolerro +313
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.

źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
Stop lewackiej woke ideologii fotelików samochodowych! A przedszkola do założenia przez każdego, bez żadnych norm. Tak chcemy żyć!
Chryste panie, i ta konkluzja że polski producent produkował podkładki dla dzieci ale PODOBNO za dobrze mu szło więc wprowadzono regulacje odnośnie fotelików (-‸ლ)
Najbardziej merytoryczna partia, jasny gwint.
#polityka #bekazkonfederacji #bekazprawakow
Coraz bardziej mi wstyd, ze kiedyś uważałem, że rzeczywiście mogą coś zmienić, że to jest jakaś alternatywa.
Ja dopiero po przesłuchaniu drugi raz zdałem sobie sprawę ze wszystkich absurdów jakie wygłosił w trakcie tego krótkiego fragmentu.
@robert_blaszczykowski
@Madoxxx @dzana @fornson23
Zaj@biście bo jak ktoś drugi kupi podkładke kaszojadowi a wy swojemu fotelik uch ach wypas to Wasz bachor przez podkładke tamtego drugiego zdechnie w wypadku
Łoo panie, widzę typowy korwinizm wjechał
Nauczysz się przy drugim dziecku że trzeba mieć fotelik kiedy pierwsze zginie w
@navaare: skąd ty wyciągnąłeś takie wnioski.
Przepisy zostały wprowadzone, bo przez właśnie takich rodziców idiotów, którzy myślą jak Bosak, bo przecież mi się nic nie stało, to po co kupować fotelik.
A potem na tym wszystkim cierpi dziecko, które ze złamanym kręgosłupem będzie przykute do łóżka na całe życie, bo jego stary chciał przyoszczędzić 300zł.
@navaare: Tak z ciekawości - jakie masz podejście w
No nie wątpie że foteliki są przyczyną wypadków i opasłego w podatki regulacje i na 400k urzędników państwa i sfrustrowania tym które
Napisałeś, w takim samym znaczeniu "Bo jestem tatą" xD
Szkoda dyskusji z tobą, chyba przypadek nieuleczalny
@navaare: zjeżdżam, bo debata z Tobą jest jak ze ścianą. Najlepsze jest to że mi zarzucasz "Łotebałtyzm" i zero-jedynkowość, gdy to właśnie Ty to robisz. No i zarzut o posiadanie jakiegoś maga, generała co ma mi mówić co mam robić, ehh... szkoda gadać, szkoda strzępić ryja. Możesz teraz mi odpisać, że podkuliłem ogon bo nie chcę z Tobą debatować. I don't care, jestem dorosłym człowiekiem.