Wpis z mikrobloga

Siemka, czy dobrze rozumiem, że jak kupię rzecz z użyciem SMARTa (za np. 100zł) na Allegro to czy mogę potem zwrócić daną rzecz za darmo (jako SMARTa) przy użyciu np. kuriera DPD?
Kiedyś wiem, że jak zamawiałem SMARTem przy u użyciu DPD to potem musiałem dany zwrot nadać na poczcie polskiej, a czy to się już zmieniło i mogę nadać to kurierowi DPD?

#allegro #allegrosmart @allegro @allegro_pl #zakupy #zakupyzallegro #kurier #kurierzy #dpd
MisiekD - Siemka, czy dobrze rozumiem, że jak kupię rzecz z użyciem SMARTa (za np. 10...

źródło: f32da040ea

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pekas: nie mnie oceniać jak sobie sklep to ogarnia... ja może i rzadko kiedy zwracam ale praktycznie zawsze paczkomatem... przypominam też że istnieje takie coś jak dostawa z paczkomatu do lokalu kurierem, to że ja wkładam do paczkomatu absolutnie nie oznacza że sprzedający zwrot w paczkomacie odbiera.
  • Odpowiedz
  • 1
@wiesiu2 No to się źle zrozumieliśmy. Zwrot po prostu InPostem i zanosisz sobie z darmowym kodem do paczkomatu, a dalej to jak napisałeś. DPD czy Poczta to podobnie chociaż zależy od gabarytu. Z InPostem zresztą podobnie.

@MisiekD Swoją drogą, jeszcze nie kupiłeś, a już chcesz zwracać? Super klient ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz