Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
p3sman +83
źródło: 1000009617
Pobierz

Obecnie jeżdżę Toyota Avensis T27 w kombi 2010 rok, diesel 124 (albo 126) KM. Swoje lata już ma oraz przebieg - 360 tys. km przebiegu. Dwumas zaczął się odzywać i chyba wtryski albo turbo coś szwankuje bo gorzej pali na zimnym i od święta potrafi lekko niebieskim dymem puścić. Kupiłem ją za niewielką kwotę w 2021 roku i do tej pory sprawowała się świetnie.
Chciałbym rozejrzeć się za czymś świeższym ale totalnie nie wiem ile pieniędzy mam przeznaczyć - będę za chwilę w trakcie budowy domu więc nie chce wydawać 100 tys. zł lub więcej na auto, najchętniej wydałbym gdzieś max 70 tys. zł, jednak im bliżej 50 tys. tym lepiej, wiadomo :))
Zależy mi na kombi i w miarę przestronnym wnętrzu - chyba czymś nie mniejszym niż Avensis, a najlepiej większym - ze względu na dwójkę dzieci na tylnych fotelikach - ledwo im się mieszczą nogi już teraz a jak jeszcze podrosną to może być problem. Raczej celuję w benzynę bo jeżdżę na krótkich odcinkach po mieście, ale trasy się zdarzają również.
Czego w związku z powyższym szukać? Passata? Superba?
#motoryzacja #samochody #samochod #auto #auta #cokupic #kombi
Octavia 3. Wlasciwie wszystkie silniki w niej są godne polecenia i na grupach nie widzę by ktoś się skarżył na częste dolewanie oleju. Jedyne co mogę napisać by to miało jakąś wartość, to 1.5TSI ma drogi w wymianie rozrząd z uwagi na konieczność użycia specjalnych blokad, a 1.8 i 2.0 mają