Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +407
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17778-cyrkulator-sous-vide/page/3/#findComment-732771
Obsluga sklepu wciska mi jakies kity ze nie wolno naczynia przykrywac folia (jest to normalne i powszechne bo zapobiega odparowywaniu wody oraz zmniejsza zuzycie energii nawet o polowe) i odkamienowywac (w instrukcji napisane ze koniecznie trzeba). Mam wrazenie ze sprzet wogole nie widział serwisu, a sprzet mi odrazu nadali po otrzymaniu wiadomosci. Wklejam zrzut ekranu z rozmowy z obsluga rozmowy. Jesli mam podejrzenie ze nawet tego nie ruszyli to co moge zrobic aby mi to naprawili/wymienili/zwrocili pieniadze?. Zakladam ze obsluga sklepu bedzie caly czas klamac i wymyslac jakies bzdury. Allegro pisze "Nie jesteśmy w stanie zmusić sprzedającego do zmiany decyzji oraz nie możemy jej podważyć, zatem nie mamy podstaw do podjęcia dalszych działań". Ponizej wklejam zrzut ekranu dyskusji przez allegro (calosc sie nie miesci).
#allegro #reklamacja #oszukujo #sousvide
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-09 074508
PobierzKlikałeś pomoc allegro protect?
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-09 075341
PobierzNie wiem czy trochę nie strzelili sobie w stopę tym powodem, który podali bo to że grzałka działa bardzo łatwo udowodnić. No chyba, że postarali się w serwisie o to żeby faktycznie nie działała ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym, jeśli to ten cyrkulator o którym myślę to
Najdokładniej wypunktować jak użytkowałeś, co Ci zarzucają vs instrukcja obsługi urządzenia
Reklamowałem nową cześć do auta to napisałem, że była montowana zgodnie z książeczką serwisową, wkleiłem screenahoty błędów z programu diagnostycznego.
JuneJohn Oczywiscie ze urzadzenie ma takie zabezpieczenie o czym napisalem im w dyskusji
Maja 2 dni na rozpatrzenie. Dam znac co napisali.
Tak poza tematem allegro to ogromnie polecam ten sposob przygotowania potraw kazdej osobie ktora ma dwie lewe rece do gotowania i
Jeżeli chodzi o wysyłkę reklamowanego towaru do sprzedawcy, to Smart nigdy tego nie pokrywał. Zgodnie z prawem, to sprzedawca ma odebrać reklamowany towar od klienta (prawo nie precyzuje jak ma się to odbyć).
A w sprawie usterki, można spróbować napisać do producenta. A nuż wymienią na drugi, zwłaszcza jak masz gwarancję (nie każdy producent ją daje).
Jeżeli wysłałeś na swój koszt, to po przedstawieniu rachunku (paragon lub faktura), sprzedawca powien zwrócić poniesiony koszt przesyłki.