Wpis z mikrobloga

@mickpl: a podejdą już za parę miesięcy w ramach „ćwiczeń” Zapad. Myślę, że doczekacie się spadków na rynku nieruchomości, ale chyba nie będziecie zadowoleni z powodów.
  • Odpowiedz
podejdą już za parę miesięcy w ramach „ćwiczeń” Zapad. Myślę, że doczekacie się spadków na rynku nieruchomości, ale chyba nie będziecie zadowoleni z powodów.

@mfg56: Zapad 2025 ma być we wrześniu dopiero, mamy czas na uchwalenie ustawy dopłatowej i pierwsze transakcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mickpl: fajne, możesz domownikom na przykładach prezentować twierdzenie talesa i pitagorasa oraz udowodnić, że suma kątów w trójkącie wynosi 180 st, a w każdym czworokącie 360 st
  • Odpowiedz
@mickpl: ostatnio szukałem mieszkania, tzn ciągle szukam, ale to co jest oferowane to jest k...granda xd znalazlem podobne: na planie trójkąta z mikro balkonami trójkątnymi z każdego pokoju xDD WTF mysle, mam płacic za nieużytkową powierzchnie balkonu? xD
albo inaczej, ostatnio widziałem też APARTAMENTY. mieszkanie 2 piętrowe 125 metrów i 70 metrów tarasów łącznie, na chu mi tyle tarasu na 5 piętrze? 2,45 miliona na włochach wawa. NO KU... POWODZENIA
  • Odpowiedz
Polaku, kiedy ruscy podejdą pod granicę, pamiętaj o co walczysz

@mickpl: powielanie straszaków z ruskiej propagandy. Niczego innego się po tobie nie spodziewałem miernoto xD
  • Odpowiedz