Aktywne Wpisy

EgzeQTroll +5
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć fenomen #sodastream?
Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie
Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie

tommmekk +1222

źródło: temp_file3368912971800085191
Pobierz
Wynik nadchodzących wyborów to różnica między byciem w silnej zjednoczonej Europie ze szmateckimi w więzieniach a byciem w gównoeuropie rozgrywanej przez miernoty z usa i rosji ze szmateckimi na stanowiskach ministerialnych. Dlatego każdy polski patriota musi pamiętać o dwóch prostych rzeczach jeśli chodzi o rozmowy o polityce w najblizszym otoczeniu:
1. Archetyp janusz - namawiamy do głosowania na rockiego w pierwszej turze. Trzeba ich przekonywać ze mencen to niemalże przybuduwka platformy, który łasi się do wyborców prawilnych żeby ich wydymać i wykończyć ich ukochany pis. Nietrudno znaleźć antypisowskie cytaty sławka krzysia albo ewuni. Każdy prawilniak zmieniając głos na mencena tak na prawdę zabija pis i tylko wzmacnia lewactwo.
2. Archetyp mariuszek z brajton - namawiamy do głosowania na brauna w pierwszej turze. Udowadniamy im że mencen i spółka to pisowce co również jest stosunkowo banalnym zadaniem i przekonujemy że prawdziwym prawilnym konfiarzem jest Braun a bosaki i reszta to pisowski psy-ops. Dlaczego Braun odszedł z konfy? Bo tfu konfopis Tylko braun jest prawdziwym spoza bandy czworga czy co tam oni teraz gadają im w tych tiktokach.
Wyborców prawicowych trzeba obronić przed nimi samymi. Jesteśmy im to winni!
^.^
3. (Opcjonalnie) Ronimy łzę że nie kandyduje Sikorski
#bekazpisu #polityka #bekazkonfederacji #neuropa #tusk #trzaskowski
źródło: IMG_3061
PobierzTo jest łatwe ^^
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rabe2137: mam podobnie. Jednaknon nie wskoczy wyżej niż paru nas. Nie wiem czy on stał się pro Polski czy udaje i jest dobrze przygotowany.
Prawda u Brauna jest to na te chwile,.że mówi to co widać a.malo kto chcr to mówić.
@Rabe2137: Ta silna zjednoczona Europa to tylko w faktach tefeanu i urojeniach Brukselskiego lokaja Donalda istnieje.