Wpis z mikrobloga

Krótki poradnik jak stać się "prowokatorem" na wiecu wyborczym Sławomira Mentzena i obskoczyć szybki oklep. Należy stać spokojnie,, nikomu nie przeskadzać oraz przynieść obraźliwe transparenty. Najlepiej te neoliberalne jak to, co z niedzielami wolnymi od handlu? Obrzydliwe.

#polityka #konfederacja #neuropa #bekazkuca #patologiazewsi #gospodarka #mentzen
Jariii - Krótki poradnik jak stać się "prowokatorem" na wiecu wyborczym Sławomira Men...

źródło: b30a74a39ef68d6d1b0f8d3d35b9e74b8c1aed5206d4c3f33b68f1558cfe6dda

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

prowokatorem" na wiecu wyborczym Sławomira Mentzena

@Jariii: to ty jarek? Czyli jak ja pójdę na manifem z transparentem co z prawami dziecka nienarodzonego, to mnie łowcy hifa nie oklepią?

• Odpowiedz
  • 89
@epicentrum_chaosu: Trzaskowski jest prezydentem Warszawy coś ci się pomyliło chyba. Poza tym to jest więc prezydencki, a prezydent już coś może prawda? Więc lud chce wiedzieć. Niezły fikoł, nie zadawaj pytań, bo jeszcze nie jest. Btw Mentzen jako poseł może złożyć projekt ustawy nic nie stoi na przeszkodzie
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: pewnie tak. Ja mam zawsze ubaw ale i smuteczek jak wybory PiSu pokazuje kontrargument a oni wtedy, że to nieprawda być musi i jestem zakochany w Tusku.
Wyborcy konfy są tacy sami. Argumenty to dla nich czerwona płachta na byka.
Jakbym poszukał to bym pewnie znalazł agresywnych antyfiarzy, tyle, że bym ich skrytykował i nazwał rzecz po imieniu zamiast bronić
  • Odpowiedz
@Jariii Najbardziej żałosną formą protestu jest protestowanie przeciwko niszowej politycznej alternatywie kiedy twoja opcja jest u władzy XD

Przecież masz narzędzia żeby udowodnić że masz rację, a musisz wychodzić na ulicę i skamleć o to, że alternatywa ma poparcie. To jest testament do słabości politycznej i ideologicznej
  • Odpowiedz
@Jariii z ziomeczkami obstawiliśmy wiec Dudy w 2020. Skołowaliśmy plakaty Trzaskowskiego z lokalnego biura PO i poszliśmy z duszą na ramieniu, ale po "północnokoreańskim" śpocie w TVP nie mogliśmy odpuścić tym s---------m. Fakt, że to Polska A więc przeciwników było więcej niż podstawionych i lokalnych pisiorów powstrzymywał motłoch przed linczem, ale wciąż... Dorośli ludzie, gdzie niektórych znałem z widzenia w tej nienawiści i k-----y protezy prawie pogubili xD wyzywanie od Niemców,
  • Odpowiedz
Należy stać spokojnie,, nikomu nie przeskadzać oraz przynieść obraźliwe transparenty. Najlepiej te neoliberalne jak to, co z niedzielami wolnymi od handlu? Obrzydliwe.

@Jariii: Przecież to Ruscy prowokatorzy opłeceni przez sztab Czaskoskiego, na innych wiecach dziwnym trafem się nie pojawią.
  • Odpowiedz
GRU już 15-latków rekrutuje z hasłami o handlowej niedzieli i wolnym rynku?

@Jariii: Takich najłatwiej zrekrutować, jeszcze wszystko idzie przez sztab PO to dzieciaki nawet nie wiedzą że są w służbie Moskwy.

Poza tym czemu Władymir miałby szkodzić swoim? XF

@Jariii: Póki co to uśmiechnięty rząd anuluje kontrakty na zbrojenia i zostawia nas bezbronnymi. Jakby konfederacja rządziła to byś miał 20 fabryk broni skończone na tym etapie wojny.
  • Odpowiedz