Aktywne Wpisy

scriptkitty +408

źródło: mupqmt86j9qe1
Pobierz
Larsberg +65
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

#polityka #konfederacja #neuropa #bekazkuca #patologiazewsi #gospodarka #mentzen
źródło: b30a74a39ef68d6d1b0f8d3d35b9e74b8c1aed5206d4c3f33b68f1558cfe6dda
Pobierz@Jariii: to ty jarek? Czyli jak ja pójdę na manifem z transparentem co z prawami dziecka nienarodzonego, to mnie łowcy hifa nie oklepią?
źródło: 22406336ff163bfb849fee982b0ec934d0292c0775537faa2a50e41a94e84a6a
PobierzWyborcy konfy są tacy sami. Argumenty to dla nich czerwona płachta na byka.
Jakbym poszukał to bym pewnie znalazł agresywnych antyfiarzy, tyle, że bym ich skrytykował i nazwał rzecz po imieniu zamiast bronić
Przecież masz narzędzia żeby udowodnić że masz rację, a musisz wychodzić na ulicę i skamleć o to, że alternatywa ma poparcie. To jest testament do słabości politycznej i ideologicznej
Ależ ty „mondry” xd
proroczy jakiś xD
@Jariii: Przecież to Ruscy prowokatorzy opłeceni przez sztab Czaskoskiego, na innych wiecach dziwnym trafem się nie pojawią.
@Jariii: Takich najłatwiej zrekrutować, jeszcze wszystko idzie przez sztab PO to dzieciaki nawet nie wiedzą że są w służbie Moskwy.
@Jariii: Póki co to uśmiechnięty rząd anuluje kontrakty na zbrojenia i zostawia nas bezbronnymi. Jakby konfederacja rządziła to byś miał 20 fabryk broni skończone na tym etapie wojny.