Posiedziałem chwilę na facebooku. Wdałem się w dyskusję z kobietami i po tym wszystkim doszedłem do wniosku, że to tego świata totalnie nie kumam. Raz kobiety chcą prezentów, potem nie chcą. Zakładają, że jesteś zerem od razu, bo się z nimi nie zgadzasz, choć ich nie atakujesz. #przegryw #logikarozowychpaskow #psychologia #facebook #facet #kobiety
Posiedziałem chwilę na facebooku. Wdałem się w dyskusję z kobietami i po tym wszystkim doszedłem do wniosku, że to tego świata totalnie nie kumam.
@NarkotykowyBaron: To widzisz. Ja przede wszystkim nie kumam dlaczego wchodzisz ogólnie ktokolwiek wchodzi w dyskusję z ludźmi na facebooku xD Autentycznie nie znam nikogo kto by siedział na fb w 2025 roku.
Raz kobiety chcą prezentów, potem nie chcą.
Zakładają, że jesteś zerem od razu, bo się z nimi nie zgadzasz, choć ich nie atakujesz.
#przegryw #logikarozowychpaskow #psychologia #facebook #facet #kobiety
@NarkotykowyBaron: nie ma czegoś takiego jak ,,kobiety chcą,, albo ,,mężczyźni chcą,,
Ludzie są różni
@NarkotykowyBaron: To widzisz. Ja przede wszystkim nie kumam dlaczego wchodzisz ogólnie ktokolwiek wchodzi w dyskusję z ludźmi na facebooku xD Autentycznie nie znam nikogo kto by siedział na fb w 2025 roku.
@NarkotykowyBaron: Czyli co, najpierw pani Ania Nowak napisała, że chce prezenty, a potem, że nie?
@NarkotykowyBaron: dziwnym trafem jak ktoś czuje się niedoceniony, to od razu zakłada że niesłusznie