Aktywne Wpisy

anoysath +244
Chłop ma kredyt na 30 lat, 300 zł raty kapitałowej i 2340 raty odsetkowej i się zastanawia czy to normalne.
Przed podpisaniem umowy o kredyt hipoteczny powinien być jakiś krótki egzamin, co myślicie?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt
Przed podpisaniem umowy o kredyt hipoteczny powinien być jakiś krótki egzamin, co myślicie?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt

źródło: temp_file6996767992527849968
Pobierz
chalwaklb +92
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘ‿ʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody

źródło: IMG_20250328
Pobierz
#samochody #samochodyelektryczne
źródło: 1000019747
PobierzA jak tam Twingo?
Wallbox dołożyłem, po początkowej fazie na ładowanie " wszędzie gdzie się da" teraz ładujemy z solarów. Tu mogę naprawdę polecić system Froniusa - Wallbox działa super z falownikiem i wykorzystuje prąd z paneli.
Na darmowych publicznych? Kurde, tutaj w AT nie widziałem jeszcze darmowej ładowarki.
I lubię karpika od kierowców za mną jak
Zwłaszcza przy wyższych prędkościach, gdzie auta z tych semgentow są
U mnie nie opłaca mi się wysyłać do sieci, więc stawim na autokonsumpcję ( co w sumie jest faktyczną ideą fotowoltaiki moim zdaniem)
Faktycznie, jak zszedłeś na 8kwh/100 ? U nas jest 14,1(zima, mrozy) do 13,3 teraz wiosną.
No i styl jazdy, żona jeździ wolniej i zużywa 2-3 kWh więcej xD
Jechales 50km z Gorki zeby zejsc do takiego zuzycia?
@kendziu666 oczywiście że możliwe. Na zużycie ma wpływ wiele czynników. Dane z ev database może zawierający straty przy ładowaniu jak w wltp.
Gdybym jechał 50 km z górki to było by 0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)